ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ




Δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου έκανε ο προπονητής της ομάδας, κ. Μανουέλ Χιμένεθ, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Λάρισα.

Τι περιμένετε από το παιχνίδι με την Λάρισα μετά την ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο;
«Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν μία σημαντική απώλεια. Παίζοντας όμως με 10 παίκτες ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν χάσαμε το παιχνίδι. Είναι το μοναδικό θετικό που μπορούμε να δούμε. Προηγούμενος είχαμε κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι με τη Χάιντουκ και τον Ολυμπιακό. Χάσαμε αυτό το σερί. Ξεκινάμε από την αρχή. Αν θέλουμε να φτιάξουμε μεγάλη ομάδα, που αυτό επιδιώκουμε, δεν πρέπει να έχουμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Όμως αυτό το πράγμα δυστυχώς εμφανίζεται. Θέλουμε παίκτες που να ξέρουν και να χάνουν. Όμως θέλω να πηγαίνουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».

Η Λάρισα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Είναι ένα παιχνίδι-παγίδα για την ΑΕΚ;
«Είναι παιχνίδι-παγίδα. Η Λάρισα δεν είναι η χειρότερη ομάδα στη Σούπερ Λιγκα. Είναι μία ομάδα καλύτερη από αυτή που δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Έχουμε την υποχρέωση να μην επαναπαυθούμε και να μην κοιτάξουμε το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Ζενίτ. Πρέπει να δείξουμε σεβασμός στους εαυτούς μας και τον κόσμο και να δούμε το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από τους παίκτες που δοκιμάζονται;
«Θα είμαι ρεαλιστής: με παίκτες που έχω δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια ούτε η ΑΕΚ άλλα ούτε καμία άλλη ομάδα μπορεί να κάνει τέτοιες μεταγραφές. Μιλάω με παίκτες κι αν έρχονταν θα μπορούσαμε να παίρναμε πρωτάθλημα. Δέχθηκα να έρθω εδώ με κάποιες δυσκολίες για να δουλέψουμε. Και ίσως κάποιους παίκτες που θέλω να φέρω στην ΑΕΚ δεν γίνεται να φέρω λόγω μπάτζετ. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες και να δουλέψουμε. Να χτίσουμε μία ομάδα με σωστή νοοτροπία και τα αποτελέσματα να έρχονται ανάλογα. Όλοι όσοι έχουν έρθει τους ζητάω να κάνουν δοκιμή γιατί δεν έχουν παίξει για αρκετό καιρό. Γνώριζα τον Λουσέν όταν ήταν στην Ατλέτικο και διεθνής. Τώρα δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται. Γενικότερα οι παίκτες που ήρθαν δεν μπορούμε να ξέρουμε σε 3-4 προπονήσεις αν είναι αυτό που μας λείπει. Δεν θα υποθηκεύσουμε το μέλλον της ομάδας. Το έχω ξαναπεί αυτό. Θέλω όμως να είμαστε φιλόδοξοι με όποιο υλικό κι αν έχουμε».

Είχατε πει ότι θα στηριχθείτε σε νέους και φιλόδοξους, αλλά τελικά έρχονται προχωρημένης ηλικίας. Τι άλλαξε;
«Ξέρω ότι σας αρέσει να έρχονται ονόματα, γι' αυτό και εγώ θα σας διευκολύνω. Θα ήθελα να έρθει ο Κάλα, όμως θεωρώ ότι έχει αξία που είναι υψηλή για την ομάδα. Η αξία του είναι μεγάλη και είναι δύσκολο να αποκτηθεί. Αν δεν έρθει θα δούμε τι θα κάνουμε με αυτούς που δοκιμάζουμε. Να βρούμε έναν παίκτη με το προφίλ του Κάλα. Κι αν δούμε ότι και αυτοί που δοκιμάζουμε δεν δώσουν επίπεδο θα κοιτάξω από τις ακαδημίες. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα προδώσω ποτέ τον κόσμο της ΑΕΚ και θα συνεχίσω να δουλεύω.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου