ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ



Δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου έκανε ο προπονητής της ομάδας, κ. Μανουέλ Χιμένεθ, μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Θα μπορέσει η ΑΕΚ να συνεχίσει στο Περιστέρι το σερί νικών της;
"Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε το σερί των νικών που έχουμε. Είναι σημαντικές αυτές οι δύο νίκες, όμως υποχρέωσή μας είναι να κερδίζουμε πάντα. Κάποιες φορές εμφανίζονται και οι ήττες. Δεν με ανησυχεί όμως. Αυτό που με ανησυχεί είναι να γίνεται δουλειά και να γίνεται σωστά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Ατρόμητος είναι μία καλά δουλεμένη ομάδα, ένας ικανός αντίπαλος που θα κάνει ό,τι μπορεί για να μας δυσκολέψει".

Παίζει ρόλο το γεγονός ότι στον πάγκο του Ατρομήτου βρίσκεται ένας πρώην προπονητής της ΑΕΚ;
"Δεν γνωρίζω γι' αυτή την ιστορία. Το έμαθα πρόσφατα. Δεν έχει να κάνει αυτό με την απόδοση των παικτών. Δεν ανησυχώ για το παρελθόν της ομάδας. Με ενδιαφέρει το παρόν και το μέλλον. Σέβομαι τον συγκεκριμένο προπονητή, όπως σέβομαι όλο τον κόσμο, όλες τις ομάδες, όλους τους αντιπάλους. Το θέμα είναι να μάθουμε από τα λάθη μας".

Υπάρχει περίπτωση η ομάδα να παρουσιάσει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο όπως κόντρα στον Πανιώνιο;
"Με τον Πανιώνιο έγινε ένα κακό παιχνίδι, που έγινε ακόμη χειρότερο όταν μείναμε νωρίς με 10 παίκτες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Σκοπός μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι -είτε έχουμε καλό είτε κακό πρόσωπο. Δεν διαχωρίζω το συγκεκριμένο παιχνίδι ως ντέρμπι ή ως ένα απλό παιχνίδι πρωταθλήματος. Για μένα πρέπει να δείχνουμε τον ίδιο σεβασμό, είτε έχουμε αντίπαλο τον Ολυμπιακό, είτε τον Ατρόμητο".

Η ομάδα θα ρολάρει τον Δεκέμβριο όπως είχατε υποσχεθεί:
"Αναζητούμε μέσα από τη δουλειά αρκετές πληροφορίες. Είναι εσωτερικά πράγματα που δεν βγαίνουν προς τα έξω. Διάφοροι παράμετροι και μετρήσεις από κάποια ματς και διάφορα στατιστικά από τα παιχνίδια, που μπορώ να σας πω ξεκάθαρα ότι η ομάδα βελτιώνεται μέρα με την ημέρα. Υπάρχουν παίκτες που βελτιώνονται κάθε μέρα και αυτός είναι ο στόχος μας: Να δούμε κι άλλους παίκτες να βελτιώνονται και να εξελίσσονται. Είχα πει ότι ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας που η ΑΕΚ θα δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Αυτός ο μήνας δεν είναι ορόσημο. Και αυτό διότι υπάρχουν πολλοί παράμετροι που αλλάζουν. Πολλά συν που έρχονται και θα έρθουν και στο μέλλον, όπως το προπονητικό, αλλά και κάποιες άλλες παροχές που μας βοηθούν να κάνουμε καλύτερη δουλειά -όπως οι επιστροφές σημαντικών παικτών σαν τον Ντιόπ, τον Σκόκο, τον Λυμπερόπουλο και τον Γεωργέα που δεν τους είχαμε πιο πριν".

Θα συνεχιστούν οι δοκιμές παικτών από την ομάδα;
"Βρισκόμαστε 20 ώρες πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι και υπάρχουν πράγματα που είναι εξίσου σημαντικά, γι' αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ξεχωριστά για το καθένα. Πάντα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, του οποίου η εξέλιξη καθορίζεται και από την οικονομία της ομάδας".

Ποια η γνώμη σας για τον Ζερόμ Ροτέν;
"Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή. Τον γνωρίζω προσωπικά. Τον αντιμετώπισα όταν ήμουν στη Σεβίλλη και αυτός στη Ρέιντζερς. Οι ικανότητές του είναι αναγνωρισμένες -με πλούσιο βιογραφικό. Εμείς συνεχίζουμε να συλλέγουμε πληροφορίες και γνώσεις γύρω από αυτόν. Αναμένω την εισήγηση του κυρίου Γκρέταρσον πάνω στις πληροφορίες που έχει συλλέξει αυτός. Μη με ρωτήσετε αν η δική μου είναι θετική ή αρνητική. Προσωπικά με απασχολούν οι παίκτες που ανήκουν στην ΑΕΚ. Ο Ροτέν δεν ανήκει ακόμα στην ΑΕΚ. Έχω πει βέβαια κάποια πράγματα, αλλά είναι θέμα της διοίκησης και αυτών που καθορίζουν το μπάτζετ για να καθορίσουν τις εξελίξεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου