ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ



«Θεωρώ πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε ματς που δεν κρατάμε για 90 λεπτά. Με ανησυχεί η εικόνα που δείξαμε στα πρώτα 45 λεπτά. Αν είχα τη δυνατότητα θα έκανα έξι αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο. Είμαι πολύ εκνευρισμένος για την εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά και περήφανος για την εικόνα στο δεύτερο, παίζοντας με δέκα παίκτες.

Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος και εμείς στο δεύτερο. Ειλικρινά, η ΑΕΚ δεν είναι σε θέση να παίζει τρία ματς σε μια εβδομάδα. Είχαμε βαρίδια στα πόδια μας. Δεν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Η εικόνα όμως που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο -μετά την ανάλυση που θα κάνουμε- θα έχει σοβαρές συνέπειες για πολλούς.

Οποιοσδήποτε φίλαθλος της ΑΕΚ θα πρέπει να είναι πικραμένος για την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό. Είναι, πάντως, λίγες οι ομάδες που μετά από ένα τόσο κακό πρώτο ημίχρονο και με παίκτη λιγότερο μπορούν να ανατρέψουν μια κατάσταση. Υπάρχουν και θετικά στοιχεία από το ματς. Και από τα αρνητικά πρέπει να μάθουμε. Και πρέπει ή να μάθουμε, αλλιώς έχουμε πρόβλημα. Όποιος έχει μάθει καλώς -όποιος δεν έχει μάθει, είναι αργά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου