ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ




Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει την πρωτοβουλία της να βραβεύει παλαίμαχους ποδοσφαιριστές με πολυετή προσφορά στον σύλλογο και η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League με την Ζενίτ (16/12, 22.05) είναι αφιερωμένη στον Παντελή Νικολάου.

Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα παραδώσει τιμητική πλακέτα στον κ. Νικολάου, ο οποίος με τη σειρά του θα βραβεύσει τον πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης μετά τη λήξη της.

Ο Παντελής Νικολάου ήρθε στην ΑΕΚ από τον Ατρόμητο Αθηνών το 1971 και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας μέχρι την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, το καλοκαίρι του 1982. Με την κιτρινόμαυρη φανέλα έζησε τις μεγάλες επιτυχίες της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA το 1976-77, της κατάκτησης του νταμπλ το 1977-78 και του πρωταθλήματος το 1978-79. Κέρδισε το χρίσμα του διεθνούς και αγωνίστηκε στο Euro του 1980. Συνολικά κατά τη θητεία του στην ΑΕΚ είχε 358 συμμετοχές και 42 γκολ. Σήμερα συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο ως επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου