ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ


Με ένταση, εναλλαγές καταστάσεων και συναισθημάτων, αποθέωση για παίκτες και προπονητή -και γενικά μέσα σε κλίμα… ροκ απ’ αυτά που λατρεύει- η ΑΕΚ ξεκίνησε τη νέα σεζόν!


Περισσότεροι από 100 οπαδοί της «Ένωσης»… κατάργησαν την απαγόρευση της ΠΑΕ, βρέθηκαν στα Σπάτα και αφού καλωσόρισαν «παλιούς» και «νέους», έδωσαν τόνο αισιοδοξίας στο ξεκίνημα μιας δύσκολης χρονιάς!

Αφού χρειάστηκε να λάβει σχεδόν… δρακόντεια μέτρα για να μην φτάσουν οι οπαδοί στο προπονητικό κέντρο (αποκλείοντας ακόμα και τον δημόσιο δρόμο γύρω απ’ αυτό), η ΠΑΕ «ρέφαρε» μερικώς το… φάουλ, επιτρέποντας τελικά σε όσους βρέθηκαν εκεί να μπουν στις εγκαταστάσεις.



Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, λοιπόν και τη σύντομη ομιλία των Μανόλο Χιμένεθ και Σταύρου Αδαμίδη στους παίκτες (όπου ο πρόεδρος τους κάλεσε να συνειδητοποιήσουν ότι βρίσκονται σε μια μεγάλη ομάδα, να λειτουργούν σαν οικογένεια και να πειθαρχούν σε ό,τι ζητά ο προπονητής), ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν.


Σ’ αυτήν έδωσαν κανονικά το «παρών» οι νεοαποκτηθέντες Κάλα, Χοσέ Κάρλος, Κοντοές, Σιαλμάς, Μπέλεκ, Τσουκαλάς, Μπουγαΐδης, και οι… νεοανακοινωθέντες (την Τετάρτη) Κωνσταντόπουλος και Χέλγκασον, αλλά και ο Μπαχά (για τον οποίο δόθηκε μια ακόμα ένδειξη ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία να παραμείνει).

Αντίθετα, απουσίαζαν οι παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Μανόλο Χιμένεθ και έχουν ενημερωθεί ότι η ΠΑΕ συζητά είτε το δανεισμό, είτε τη λύση του συμβολαίου τους (Νταντόμο, Αργυρίου, Ρίκκα, Φροξυλιάς, Αμπντουραχμάνι, Καλαμιώτης, Ματεντζίδης), αλλά και ο Ντιόπ -που εξασφάλισε άδεια, λόγω του ότι γέννησε η γυναίκα του.

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας κύλησε, όπως αναμενόταν, σε χαλαρούς ρυθμούς -περιείχε, ωστόσο, από νωρίς ασκήσεις τακτικής με μπάλα, αλλά και μίνι δίτερμα 6 επί 6. Έξω απ’ αυτό, δε, έμεινε μόνο ο Μπουγαΐδης, που βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας από τον τραυματισμό του και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τον κ. Πανταζή.

Ο κόσμος, από την πλευρά του, ακολούθησε πλήρως την παράκληση που του έγινε κατά την είσοδό του στις εγκαταστάσεις (ώστε η… θεματολογία των συνθημάτων να επικεντρωθεί στην ομάδα και όχι, όπως έξω, στους μετόχους). Χειροκροτώντας, δε, όλους τους καινούργιους παίκτες και αποθεώνοντας κυρίως τους Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Μανωλά, έδωσε δείγμα της στήριξης που θα παρέχει και φέτος στην ομάδα -αλλά και μια νότα αισιοδοξίας που τόσο κρίμα θα ήταν να στερηθεί, αν η «πρώτη» διεξαγόταν… πριβέ, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.


Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου