ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΥΝΤΓΙΟΣΕΝ


Περισσότεροι από 1500 οπαδοί της ΑΕΚ άφησαν άναυδο τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν!
Μέσα σε εκδηλώσεις λατρείας και με τιμές… αρχηγού κράτους, ο «Ice Man» προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» και μετράει ήδη αντίστροφα μέχρι να γίνει και επίσημα παίκτης της «Ένωσης»!

Η πτήση της «Air France» που μετέφερε από το Παρίσι τον Γκούντγιονσεν στην Ελλάδα έφτασε λίγο μετά την προγραμματισμένη ώρα (19:10) στο «Έλ. Βενιζέλος»! Από την πρώτη στιγμή, δε, που ο Ισλανδός πάτησε το πόδι του εκεί (στην πύλη 7) κατάλαβε… αυτά που του έλεγαν (και με τα οποία εν μέρει τον έπεισαν να έρθει στην Ελλάδα) οι Κωνσταντινίδης και Γκρέταρσον!

Περισσότεροι από 1200 οπαδοί της ΑΕΚ που αψήφησαν τον καύσωνα «γκρέμισαν τα τείχη» για τον 32χρονο επιθετικό, που φυγαδεύτηκε αμέσως στο μαύρο τζιπ που τον περίμενε, προκειμένου να μην έρθει σε επαφή με το πλήθος! Αντίθετα, το αυτοκίνητο ήρθε για τα καλά σε επαφή με τον κόσμο, αφού οι φίλοι της «Ένωσης» (συμμετέχοντας στους καθιερωμένους διαγωνισμούς… ποίησης με στιχάκια όπως «τον γ… των γαύρων πώς τον λεν, Γκουντγιονσέν, Γκουντγιονσέν» και «γ… τον π… τον Τζεμπούρ, Εϊντούρ, Εϊντούρ») του επέτρεπαν να κινείται μόνο με βήμα σημειωτόν.


Και αφότου, δε, κατάφερε να ξεφύγει από τον κλοιό (με τον ίδιο τον Ισλανδό να κάθεται στο πίσω κάθισμα και να παρακολουθεί άναυδος τις εκδηλώσεις του κόσμου), αρκετοί από τους φίλους της «Ένωσης» σχημάτισαν πορεία με μηχανάκια, ακολουθώντας από πίσω το αυτοκίνητο.

Αυτό μετέφερε τον Ισλανδό στο ξενοδοχείο «Hilton» προκειμένου να ξεκουραστεί από το ταξίδι, ενώ το βράδυ θα τον μεταφέρει σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης, όπου θα δειπνήσει (συνοδευόμενος από τους γονείς και τη σύζυγό του) με τους Αδαμίδη, Κωνσταντινίδη και Γκρέταρσον.

Την Τρίτη ο Γκούντγιονσεν θα περάσει το τελευταίο στάδιο της μεταγραφής του -αυτό των ιατρικών εξετάσεων- ενώ για το μεσημέρι της Τρίτης (13:00) είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ και οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ. Δεν θα χάσει καθόλου χρόνο, δε, πριν περάσει και σε… δράση, αφού θα αναχωρήσει άμεσα την Τετάρτη για να ενσωματωθεί στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» που ήδη προετοιμάζεται στη Σλοβενία.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου