ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ


Στην κατηγορία των προπονητών που δεν περιορίζουν το πρόγραμμα εκγύμνασης σε χιλιάδες χιλιόμετρα ανήκει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Κάτι που δεν μπορούσε να γίνει αντιληπτό την περασμένη σεζόν, αφού δεν έκανε προετοιμασία, αλλά αποδεικνύεται φέτος στην πράξη.

Με το «καλημέρα» της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Τόπλιτσε φάνηκε πως ο 47χρονος προπονητής θα δουλέψει πολύ με την μπάλα, κάνοντας πιο ευχάριστο και λιγότερο… επώδυνο για τους παίκτες του το πρόγραμμα της προπόνησης.

Το πρωί της Κυριακής ο Ανδαλουσιανός τεχνικός χώρισε τους παίκτες του σε δύο γκρουπ, που δούλευαν εναλλάξ σε ταχυδύναμη και μπάλα.


Ο Χιμένεθ χρησιμοποίησε πολλές ασκήσεις με γρήγορες εναλλαγές μπάλας υπό πίεση, ενώ στο τέλος του προγράμματος οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες κι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.

Συνεχείς ήταν οι οδηγίες του Χιμένεθ για γρήγορη κυκλοφορία, λίγες επαφές με την μπάλα, σίγουρες πάσες και διαρκή κίνηση για τους επιτιθέμενους, ενώ παρότρυνε διαρκώς τους αμυνόμενους να πρεσάρουν. Δεν δίσταζε, δε, να βάζει τις φωνές σε όσους έκαναν λάθη, αλλά και να επιβραβεύει εκείνους που ακολουθούσαν πιστά τις εντολές του.

Στο τέλος του εξαντλητικού-παρότι δεν περιλάμβανε πολλές «καθαρές» ασκήσεις φυσικής κατάστασης-προγράμματος, ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από τη διάθεση και την ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών του.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου