ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ


Αναχώρησε εχθές το μεσημέρι η ΑΕΚ για την Σλοβενία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Η αποστολή της ομάδας απαρτίζεται από 29 παίκτες οι οποίοι είναι οι εξής : Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Δωριάδης, Αγκιρίμπα, Γεωργέας, Γκέντσογλου, Γκερέιρο, Δέλλας, Εγγλέζου, Κάλα, Καράμπελας, Κάρλος, Κατσέτης, Καφές, Κλωναρίδης, Κοντοές, Λαγός, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος, Μάκος, Μανωλάς, Μπέλεκ, Μπερνς, Μπουγαΐδης, Νικόλτσης, Σιαλμάς, Τσουκαλάς και Χέλγκασον. Ο Ντιόπ πήρε νέα άδεια μέχρι την Τετάρτη, έχει ένα πρόβλημα με τη σύζυγό του, λόγω εγκυμοσύνης και θέλει να βρίσκεται δίπλα της αυτές τις ώρες , και μέχρι την Τετάρτη θα έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στη Σλοβενία.


Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για την προετοιμασία της ΑΕΚ αλλά και για άλλα θέματα , κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Σλοβενία.

«Κάναμε μεγάλες αλλαγές. Έφυγαν πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές, έχουμε, όμως, απόλυτη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας! Γνωρίζω όλες τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως Ελλάδα, ΑΕΚ, αλλά και ποδόσφαιρο. Πρέπει να προσαρμοστώ στις ανάγκες που έχει η ΑΕΚ. Όλοι μας! Δεν είμαστε σε θέση να φέρουμε ποδοσφαιριστές μεγάλης εμβέλειας, δεδομένου ότι τα οικονομικά είναι περιορισμένα.
Έχουμε ποδοσφαιριστές με ταλέντο, είμαστε πεπεισμένοι ότι με δουλειά, ταπεινότητα και με τη στήριξη των φιλάθλων μας, θα δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα. Έχουμε πει ότι η ιστορία γράφεται από τους γενναίους και όχι από τους δειλούς» κατέληξε με τη… γνωστή ατάκα του ο Χιμένεθ, για να συνεχίσει, λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, που έχει κάνει πολύ δουλειά. Αναλογικά με τις μικρές δυνατότητες που έχουμε, κάναμε μία καλή ομάδα. Θα ήθελα να δω τον κόσμο πάλι πίσω στο ΟΑΚΑ, να βγάλουν ένα εισιτήριο, να στηρίξουν την ομάδα και όχι μόνο στο δρόμο, όπου έχουμε συνέχεια συμπαράσταση».

«Δεν είναι τα φιλικά παιχνίδια αυτά που με ενδιαφέρουν, αρχικά. Προέχει η φυσική κατάσταση και δεν θα μπω στη διαδικασία να κερδίσω ένα φιλικό. Αυτό που με ενδιαφέρει να προοδεύουμε ως ομάδα. Αυτή τη στιγμή είμαστε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών. Οσο πιο γρήγορα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, τόσο καλύτερα θα τα πάμε. Είναι μεγάλος ο αριθμός των παιχνιδιών, αλλά με τον ενθουσιασμό των νέων παικτών και την εμπειρία των παλιών, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία μεγάλη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου