ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ


Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα θέματα των μεταγραφών καθώς και των αποδεσμεύσεων στην ΑΕΚ . Η θέση του τερματοφύλακα καθώς και ενός επιθετικού είναι τα πιο βασικά αυτή την στιγμή και λίγες μέρες ( Πέμπτη ) πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας θα πρέπει να έχουν λυθεί .Ο βασικός υποψήφιος για την θέση του τερματοφύλακα είναι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ο οποίος τα έχει βρει με την ΑΕΚ και είναι πολύ πιθανόν να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα . Για τον επιθετικό η ΑΕΚ κοιτάζει κάποιες περιπτώσεις παιχτών αλλά ακόμα δεν έχει βρει κάτι που είναι σίγουρο.

Για τις αποδεσμεύσεις έχουμε : τον Κλαούντιο Νταντόμο ο οποίος θα είναι αύριο στα γραφεία της ΠΑΕ για να οριστικοποιηθεί η λύση της συνεργασίας με την ΑΕΚ , ακόμα κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Αντώνη Ρίκκα, τον οποίο ο Χιμένεθ δεν υπολογίζει για την νέα ΑΕΚ.

Τέλος για τον Ρότζερ Γκερέιρο που και αυτός βρίσκεται εκτός πλάνων του Χιμένεθ ακόμα δεν έχει βρεθεί η λύση ώστε να αποχωρήσει από την ομάδα και αυτό αποτελεί ένα πρόβλημα για την ΑΕΚ αφού έχει μεγάλο συμβόλαιο , όμως ο παίχτης θα λάβει κανονικά μέρος στην προετοιμασία , περιμένοντας μια καλή πρόταση από άλλη ομάδα για να γίνει η μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου