ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ


Ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας άφησε ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ενώ παραδέχθηκε ότι υπήρξαν αλλοιωμένα πρωταθλήματα…

«Εάν πιστεύουμε ότι για κάποιους λόγους πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο θα το εξετάσουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του υπουργού Πολιτισμού για την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος και διευκρίνισε ότι οι αλλαγές για το νέο πρωτάθλημα θα γίνουν κατά τη διάρκεια όλης της νέας αγωνιστικής σεζόν και πως πρέπει να αφεθεί ελεύθερη η Δικαιοσύνη να συνεχίσει την δουλειά της και να πάρει αποφάσεις για το ποδόσφαιρο έστω και κατά τη διάρκεια της σεζόν, ακόμη κι αν αυτές την χρονική στιγμή που θα ληφθούν μπορούν να διαμορφώσουν μια κατάσταση στο πρωτάθλημα.

«Υπήρξαν αλλοιωμένα…»
«Βεβαίως. Υπήρξαν αλλοιωμένα πρωταθλήματα», ήταν η απάντηση του κ. Γερουλάνου σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν κατά τη γνώμη του στο παρελθόν υπήρξαν στημένα πρωταθλήματα… «Αυτά που έχουμε δει, μέχρι τώρα δεν αρμόζουν στο είδος του αθλητισμού που θέλουμε να έχουμε στην Ελλάδα», πρόσθεσε.

Θέμα: Σύνδεσμοι
Ο υπουργός Πολιτισμού στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου έκανε γνωστή την απόφαση για την αναστολή της λειτουργίας των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών. Στη σημερινή του συνέντευξη σχολίασε για το θέμα… «Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα στήθηκε σε λάθος βάσεις. Και οι σύνδεσμοι αυτοί, είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Θέλουμε να φτιάξουμε συνδέσμους που αντί για πηγή διαφθοράς θα αποτελέσουν πηγή στήριξης των ομάδων», υποστήριξε. «Οι σύνδεσμοι δεν θα έχουν νομική υπόσταση. Θα έχουν σύνδεση με τις ομάδας, θα λογοδοτούν σε αυτές και την Πολιτεία. Μου κάνει εντύπωση ότι οι περισσότεροι ασχολούνται με τις Λέσχες, ακόμη και μετά από ό,τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

«Πρέπει να ξέρουν ότι θα μπουν φυλακή»
Ιδιαίτερη ήταν αναφορά του κ.Γερουλάνου στο θέμα των επεισοδίων στο γήπεδα… «Κάποιος που εμπλέκεται συνεχώς σε επεισόδια πρέπει να ξέρει ότι θα πάει φυλακή. Αυτός δεν πρέπει να μπαίνει στο γήπεδο», τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος και πρόσθεσε: «Τώρα δεν μπαίνει ποτέ κανένας».

Βοήθεια από… Κολίνα
Ο Παύλος Γερουλάνος παραδέχθηκε ότι έχει κλονιστεί η αξιοπιστία της διαιτησίας, ειδικότερα από την στιγμή που υπάρχουν και ...αποδείξεις και στάθηκε στην βοήθεια του Πιερλουίτζι Κολίνα. «Η εξυγίανση του ποδοσφαίρου θα πάρει χρόνο. Θα πάρει χρόνο για να χτιστεί και η αξιοπιστία μεταξύ φιλάθλων και διαιτησίας. Γιατί εάν μέχρι τώρα αμφισβητούσαν τη διαιτησία τώρα έχουν περισσότερα στοιχεία για να το κάνουν. Εδώ, λοιπόν, ήρθε ο κ.Πλατινί και μας λέει. ‘’Έχουμε τον κ.Κολίνα ο οποίος έχει εμπειρία και ένα ολόκληρο επιτελείο που δουλεύει πάνω στη διαιτησία και θα βοηθήσει’’.

Πηγή sport-fm.gr

1 σχόλιο:

  1. «Βεβαίως. Υπήρξαν αλλοιωμένα πρωταθλήματα», ήταν η απάντηση του κ. Γερουλάνου σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν κατά τη γνώμη του στο παρελθόν υπήρξαν στημένα πρωταθλήματα…

    Έλα καλέ !!!!!!!!!!!! Υπήρξαν αλλοιωμένα Πρωταθλήματα Ε? Δεν το πιστεύω !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή