ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ



Σε πολύ θετικό κλίμα έγινε η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με την Επιτροπή Περιβάλλοντος για το πλάνο της ΑΕΚ για γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε πολύ θετικό κλίμα έγινε η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με την Επιτροπή Περιβάλλοντος για το πλάνο της ΑΕΚ για γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Εχθές το πρωί, ο πρόεδρος της Ένωσης μαζί με τον Γιώργο Κωνσταντινίδη μετέβησαν στην Βουλή για να παρουσιάσουν το πλάνο για το μεγάλο έργο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ο κ. Αδαμίδης αναφέρθηκε στον βασικό στόχο της ομάδας είναι η επιστροφή στον ιστορικό της χώρο και επίσης έκανε λόγο για έργο που θα δώσει «ανάσα» στην περιοχή εν καιρώ οικονομικών δυσκολιών. Το νέο γήπεδο σύμφωνα με το πλάνο θα έχει χωρητικότητα 28.000 με 30.000 θέσεις ενώ θα περιλαμβάνει εμπορικούς χώρους, πάρκινγκ και κλειστό στο παλιό εργοστάσιο της Μπριτάνια. Η Επιτροπή είδε με πολύ θετικό μάτι αυτή την προσπάθεια των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Επίσης, ζητήθηκε βοήθεια από την Επιτροπή σε ορισμένες νομοθετικές ρυθμίσεις από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής αλλά κι όσον αφορά πολεοδομικά ζητήματα. Από την πλευρά της, η Επιτροπή επισήμανε πως θέλει να βοηθήσει στο έργο αυτό τόσο λόγω του συναισθηματικού δεσίματος της ΑΕΚ με την συγκεκριμένη περιοχή όσο και για το γεγονός πως η Πολιτεία επωφελείται από τέτοιου είδους έργα.το πρωί, ο πρόεδρος της Ένωσης μαζί με τον Γιώργο Κωνσταντινίδη μετέβησαν στην Βουλή για να παρουσιάσουν το πλάνο για το μεγάλο έργο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ο κ. Αδαμίδης αναφέρθηκε στον βασικό στόχο της ομάδας είναι η επιστροφή στον ιστορικό της χώρο και επίσης έκανε λόγο για έργο που θα δώσει «ανάσα» στην περιοχή εν καιρώ οικονομικών δυσκολιών. Το νέο γήπεδο σύμφωνα με το πλάνο θα έχει χωρητικότητα 28.000 με 30.000 θέσεις ενώ θα περιλαμβάνει εμπορικούς χώρους, πάρκινγκ και κλειστό στο παλιό εργοστάσιο της Μπριτάνια. Η Επιτροπή είδε με πολύ θετικό μάτι αυτή την προσπάθεια των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Επίσης, ζητήθηκε βοήθεια από την Επιτροπή σε ορισμένες νομοθετικές ρυθμίσεις από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής αλλά κι όσον αφορά πολεοδομικά ζητήματα. Από την πλευρά της, η Επιτροπή επισήμανε πως θέλει να βοηθήσει στο έργο αυτό τόσο λόγω του συναισθηματικού δεσίματος της ΑΕΚ με την συγκεκριμένη περιοχή όσο και για το γεγονός πως η Πολιτεία επωφελείται από τέτοιου είδους έργα.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου