ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΝΙΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ




Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ στην Ξάνθη με 0-2. Η ΑΕΚ με τις πολλές απουσίες (Μανωλά,ς, Δέλλας , Γεωργέας, Μπλάνκ, Καράμπελας , Μπέρνς και Σκόκο )και με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα αγωνίστηκε η ΑΕΚ στην Ξάνθη.

Η ευκαιρία που πήραν ορισμένοι παίχτες την αξιοποίησαν και έδειξαν στον Μανόλο Χιμένεθ ότι μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς.

Με δυο γρήγορα γκολ από Λεονάρντο και Λυμπερόπουλο η ΑΕΚ πήρε το πάνω χέρι στον αγώνα και δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα της Ξάνθης να την απειλήσει.


Α Ημίχρονο

3 Η σέντρα του Νταντόμο από δεξιά και αποτυχημένη προσπάθεια του Βάλλα να απομακρύνει την μπάλα, ο Λεονάρντο κάνει το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 0-1.

20 Ο Μαρσελίνιο μπήκε ωραία από αριστερά στην περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

27 Σε εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Λυμπερόπουλος πιάνει εξαιρετική γυριστή κεφαλιά και καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 0-2.


Β Ημίχρονο

56 Ο Μαρσελίνιο, εκείνος μπήκε από αριστερά στην περιοχή, αλλά το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε αουτ..

66 Ωραία ενέργεια του Έντερ ο οποίος κάνει την πάσα στο Λεονάρντο αυτος μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, αλλά το πλασέ του αποκρούεται δύσκολα από τον Γκσπούρνινγκ.

76 Ο Έντερ βγαίνει μόνος του στην αντεπίθεση, φτάνει στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ο Στιούαρτ προλαβαίνει να του βάλει την κόντρα, πριν πλασάρει τον Γκσπούρνινγκ.

84 Φάουλ για την Ξάνθη εκτέλεσε ο Μαρσελίνιο, χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα στον Αραμπατζή.

ΞΑΝΘΗ Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος (77' Κιντάνα), Στιούαρτ, Βάλλας, Κωστούλας, Μπόατενγκ, Φλίσκας (59' Καζάκης), Κατόνγκο (70' Βασιλακάκης), Μαρσελίνιο, Πόι, Σουάνης .

ΑΕΚ Αραμπατζής, Νταντόμο, Νασούτι, Γιάχιτς, Αργυρίου, Μίτσελ (64' Ντιόπ), Καφές, Γκέντσογλου, Έντερ, Λεονάρντο (80' Νικόλτσης), Λυμπερόπουλος (67' Λαγός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου