ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ



Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει την πρωτοβουλία της να βραβεύει παλαίμαχους ποδοσφαιριστές με πολυετή προσφορά και η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι αφιερωμένη στον Σπύρο Οικονομόπουλο.

Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα παραδώσει τιμητική πλακέτα στον κ. Οικονομόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του θα βραβεύσει τον πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης μετά τη λήξη της.

Ο Σπύρος Οικονομόπουλος αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα από το 1979 έως το 1992. Ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988-89, ενώ ήταν μέλος της ομάδας που κέρδισε το Κύπελλο το 1983 και το πρωτάθλημα το 1992. Κέρδισε το χρίσμα του διεθνούς και υπερασπίστηκε την εστία της ΑΕΚ συνολικά 115 φορές.


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καλαμιώτη στην ομάδα της Νίκης Βόλου με τη μορφή δανεισμού έως τις 30/06/11.




Στην Αθήνα βρίσκεται από τις 14:00 ο Μίτσελ. Τον 25χρονο μέσο παρέλαβαν άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τις επόμενες ώρες θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει για έξι μήνες, με τη μορφή δανεισμού από την Μπέρμιγχαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου