ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ


Για μια ακόμη φορά ο Μανόλο Χιμένεθ τάραξε τα νερά στην ΑΕΚ. Ο προπονητής της «Ένωσης» μίλησε ξεκάθαρε για λάθος σχεδιασμό το καλοκαίρι, τόνισε ότι λόγω του περιορισμένου μπάτζετ το καλύτερο που έχουν να κάνουν στον «Δικέφαλο» είναι να συμφωνήσουν με τον… Λεωνίδα της Σπάρτης, ενώ πρόσθεσε πως η ΑΕΚ θυμίζει «Φεράρι χωρίς μηχανή, έχει μεγάλη ιστορία, αλλά δεν μπορεί να τρέξει»!

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ είναι μία Φεράρι, που έχει την δόξα και την αίγλη, αλλά αυτήν την στιγμή της λείπει η μηχανή… Το μπάτζετ που έχουμε στα χέρια μας είναι σχεδόν ανύπαρκτο, είμαστε όμως αυτοί που είμαστε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε, αλλά πρέπει να ξέρουμε πάντα ότι είμαστε περιορισμένοι. Αυτή η ομάδα δεν ήταν προγραμματισμένη για τρεις διοργανώσεις. Πρέπει να ξέρουμε που είμαστε και που μπορούμε να φτάσουμε. Είναι σκληρή η κουβέντα που θα πω, αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Σαν ομάδα είμαστε πίσω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όμως από περηφάνια και από τιμή τους έχουμε κερδίσει και μέσα στο γήπεδο».

«Είχα δώσει στην διοίκηση μία λίστα με πέντε παίκτες σε κάθε θέση που θέλουμε ενίσχυση. Ανάλογα με το πώς τους ήξερα και με σειρά προτίμησης. Όλοι τους ήταν εν δυνάμει παίκτες σε καλό αγωνιστικό ρυθμό και θα έρχονταν στην ΑΕΚ επειδή ήθελαν να δουλέψουν μαζί μου. Για να μπορέσεις όμως να τους πάρεις αυτούς, πρέπει να τους πληρώσεις. Και η ΑΕΚ δεν έχει λεφτά… Εν συνεχεία, ζητήσαμε παίκτες που δεν ήταν βασικοί στις ομάδες τους, αλλά ήταν καλοί για την ΑΕΚ. Αλλά πάλι ζήταγαν λεφτά και η ΑΕΚ δεν είχε λεφτά. Άρα αναγκαστικά πήγαμε σε άλλες λύσεις με παίκτες που επίσης ήθελαν να δουλέψουν, αλλά και πάλι είχαμε οικονομικά θέματα. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω. Βέβαια και δεν θέλω να προσαρμοστώ σε αυτήν την κατάσταση, αλλά ο κόσμος και η διοίκηση αξίζουν τον σεβασμό μου και εγώ αυτό που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες, υπάρχουν δύο κύριοι που βάζουν χρήματα και χάρη σε αυτούς η ΑΕΚ βρίσκεται εδώ που είναι. Απλά, εκείνοι βάζουν χρήματα για να κλείνουν τρύπες που υπάρχουν, για πράγματα που δεν φαίνονται σε εσάς. Για αυτό και εγώ δεν μπορώ να τους ζητήσω κάτι περισσότερο. Θέλω να ζητήσω και κάτι από τον κόσμο. Θα πρέπει να ξέρουν την πραγματικότητα. Αλλά δεν θα πρέπει να αφήσουμε ποτέ την ομάδα να μείνει μόνη της. Θα πρέπει να χτίσουμε το μέλλον με ξεκάθαρα λόγια. Κάποτε η ΑΕΚ ήταν μεγάλη ομάδα, το παρόν όμως είναι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να το φτιάξουμε. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα και αυτή είναι η αλήθεια».

«Οι καλύτερες μεταγραφές είναι να γυρίσουν ο Μανωλάς και ο Δέλλας. Τώρα, έχω μόνο τον Νασούτι. Σε ποιο κεφάλι μπορεί να χωρέσει ότι μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί σε τρεις διοργανώσεις , με τρία στόπερ, ο ένας είναι 19 χρονών άπειρος και ευτυχώς βγήκε, ο άλλος είναι 35άρης και ήρθε απλά για να βοηθήσει και ο τρίτος είναι δανεικός. Εγώ δεν πρέπει να είμαι σε αυτόν τον κόσμο, αν αυτό λέγεται προγραμματισμός. Δεν με νοιάζει το παρελθόν και δεν θέλω να σχολιάσω, αλλά αυτό μας κάνει να υποφέρουμε στο παρόν».


Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου