ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΣΑΦΩΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ Η ΑΕΚ


Η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 στην Κέρκυρα την τοπική ομάδα χάρη σε τέρματα του Κώστα Μανωλά στο 30' και του Γρηγόρη Μάκου στο 68', παραμένοντας αήττητη στα φιλικά προετοιμασίας.
Σαφώς βελτιωμένη ήταν η ΑΕΚ στο χθεσινό φιλικό και κυρίως η ομάδα που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με αρκετούς νέους παίχτες να ξεχωρίζουν για την αγωνιστικότητα τους.

Α ημίχρονο

2' Σέντρα του Μπέλεκ ο Γκέντσογλου δεν πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα αφού εδίωξαν οι αμυντικοί της Κέρκυρας την τελευταία στιγμή.

6' Ο Γκούντγιονσεν βρίσκει τον Κάρλος, εκείνος πιάνει δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

22' Ο Λόβιν έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, το οποίο έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Κωνσταντόπουλου.

25' Σέντρα του Γκέντσογλου, ο Γκούντγιονσεν κάνει την πάσα στον Καφέ, αλλά εκείνος καθυστερεί να σουτάρει και όταν το κάνει στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

31' Εκτέλεση φάουλ του Κάρλος, στον Καράμπελα εκείνος κάνει την σέντρα από αριστερά, και ο Μανωλάς με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

35' Σέντρα του Καράμπελα από αριστερά, ο Μπέλεκ πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από την εστία του Αναστασόπουλου.

Β ημίχρονο

49' Ωραία μπαλιά του Γκερέιρο έβγαλε τον Γκούντγιονσεν τετ α τετ με τον Αναστασόπουλο, όμως το σουτ του δεν ήταν το καλύτερο και αποκρούστηκε από τον Αναστασόπουλο।

68' Ο Λυμπερόπουλος έστρωσε ωραία την μπάλα για τον Μάκο κι εκείνος με ωραίο δυνατό σουτ, τη στέλνει πρώτα στο δοκάρι κι έπειτα στα δίχτυα του Αναστασόπουλου κάνοντας το 0-2.

74' Δυνατό σουτ του Λεονάρντο, αλλά ο Αναστασόπουλος απέκρουσε με δυσκολία την μπάλα.

89' Ο Εγγλέζου πιάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, που αναγκάζει τον Χάμπερ να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ.


Κέρκυρα: Αναστασόπουλος (80' Χάμπερ), Βέντσελ (80' Κουλούρης), Λοβίν (80' Ζιάμπαρης), Γραμμόζης (69' Πατινιώτης), Μαϊστοροβιτς (64' Βενέτης), Κοντοδήμος (69' Αρμένης), Ιωάννου (64' Φλαβίνιο), Τσίγκας (43' Γιάντσης), Καλαντζής (64' Λαμπρόπουλος), Χαμπλ, Οσμάν.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος (73' Αραμπατζής), Γεωργέας (57' Κοντοές), Κάλα (46' Δέλλας), Μανωλάς (66' Χέλγκασον), Καράμπελας (79' Εγγλέζου), Καφές (66' Λαγός), Γκέντσογλου (79' Κλωναρίδης), Γκερέιρο (52' Μάκος), Χοσέ Κάρλος (52' Λεονάρντο), Γκούντγιονσεν (57' Σιαλμάς), Μπέλεκ (66' Λυμπερόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου