ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΛΑ


Την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης για τον Μάκη Ψωμιάδη απέστειλε η Εισαγγελία Εφετών στις αρμόδιες διεθνείς αρχές, σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής». Ο γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας φυγοδικεί από τα μέσα Ιουλίου και πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται σε χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, με πιθανό τόπο διαμονής τα Σκόπια.

Στο μεταξύ, σύμφωνα επίσης με την «Καθημερινή», ο ανακριτής έλαβε από την UEFA νέα στοιχεία που αφορούν παράνομο στοιχηματισμό από 20 άτομα τα οποία αναφέρονται με ονοματεπώνυμο. Σε αυτά τα ονόματα δεν συγκαταλέγονται ποδοσφαιρικοί παράγοντες, ωστόσο τα κέρδη που αποκόμισαν οι «παίκτες» ανέρχονται σε 30-50 χιλιάδες λίρες, ενώ υπάρχει περίπτωση που ένα άτομο κέρδισε από ένα παιχνίδι 500.000 λίρες.

Ο ανακριτής Γ। Κασίμης θα μεταβεί στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου στη Χάγη, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής των επικεφαλής των κρατών-μελών που συμμετέχουν στη Europol (Ευρωπαϊκή Αστυνομία) και τη Eurojust (Ευρωπαϊκή Εισαγγελία) κατόπιν αιτήματος του Έλληνα ανακριτή, προκειμένου να υπάρξει καλύτερος συντονισμός και ανταλλαγή πληροφοριών για την υπόθεση.


Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου