ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΧΑΧΑ!!!



Σήμερα ξεκινά το Πρωτάθλημα Ελλάδος μέσα στις αποκαλύψεις που έγιναν για τα στημένα ματς τις προφυλακίσεις και τους υποβιβασμούς. Σε όλα αυτά που έγιναν γνωστά στο καλοκαίρι ξεκινά το Πρωτάθλημα που δεν ξέρουμε να ποιες ομάδες θα αγωνιστούν στην Σουπερ Λίγκα. Τελικά ποιες ομάδες θα πέσουν και ποιες θα ανέβουν ? Στην κλήρωση είχαμε την Ομάδα Α και την Ομάδα β τελικά ποιες θα είναι αυτές? Η Σουπερ Λίγκα είναι σε πολύ δύσκολη θέση να ξεκινά ένα Πρωτάθλημα Ελλάδος που δεν ξέρει ποιες ομάδες μετέχουν και σήμερα το αρχίζει? Είναι και το θέμα με την NOVA που έχει βάλει ρήτρα 4 εκ ευρώ στην Σουπερ Λίγκα ότι πρέπει να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αύγουστου. Πάντως για την πρώτη αγωνιστική έχουν αναβληθεί δυο ματς : Ολυμπιακός-Ομάδα Α και ΑΕΚ-Ομάδα Β , όπου ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα οι οποίες υποβιβάστηκαν στην Δ Εθνική.

Εχθές είχαμε και την δικαίωση του Ηρακλή από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έτσι προς αναβολή οδηγείται και το ματς Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Καμία άλλη ποδοσφαιρική αρχή σε καμία χώρα ούτε στη Ουγκάντα δεν ξεκινά το Πρωτάθλημα αφού δεν γνωρίζει ποιες ομάδες θα μετέχουν σε αυτό.

Έτσι θα έχουμε ένα καθαρό Πρωτάθλημα όπου θα έχουμε άγνωστο μέχρι πότε ποιες θα είναι οι 16 ομάδες της Σουπερ Λίγκα ε τότε αυτό το Πρωτάθλημα να το χαίρεστε κύριοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου