ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ



Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ . Στην πρωινή η οποία διεξήχθη στις 09.00 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.
O Εϊντούρ Γκούντγιονσεν απουσίασε λόγω ενός προβλήματος με την πτήση του και θα επανέλθει στην απογευματινή। Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Με την ομάδα προπονήθηκε ο υπό δοκιμήν 20χρονος μέσος Φώντας Φέτσης. Στην απογευματινή

ο προπονητής της ομάδας, κ. Μανουέλ Χιμένεθ, ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Κέρκυρα για το αυριανό φιλικό με την τοπική ομάδα.
Ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Με την ομάδα προπονήθηκε ο υπό δοκιμήν 20χρονος μέσος Φώντας Φέτσης.
Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Μάκος, Καράμπελας, Γκούντγιονσεν, Λαγός, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Γκέντσογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου