ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ



Στο πιο δυνατό φιλικό μέχρι τώρα η ΑΕΚ δεν κατάφερε να νικήσει την Χετάφε στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ είχε πάλι δυο ημίχρονα να παίζει διαφορετικά όπως και στο ματς με την Κέρκυρα , το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν το καλύτερο της παίζοντας μέτρια όμως στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ανέβηκε και δημιούργησε πιο αρκετές ευκαιρίες και γενικά έπαιξε πολύ καλυτέρα από το πρώτο.

Α Ημίχρονο

4' Ο Μικού με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δίχτυα κάνοντας έτσι το 0-1.

10' Σέντρα του Μανέ στο κεφάλι του Κάστρο αλλά ο Κωνσταντόπουλος με δυσκολία διώχνει την μπαλα.

18', Χοσέ Κάρλος και Λυμπερόπουλου συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και η μπάλα να περνά λίγο έξω από την εστία του Μόγια.

22' Εκτέλεση φάουλ από τον Χοσέ Κάρλος αλλά ο Μόγια κόρνερ.

39' Εκτέλεση φάουλ του Αμπντέλ, η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του.

44' Σέντρα σουτ του Μπέλεκ από δεξιά, η μπάλα σταματά στο δοκάρι του Μόγια.

Β Ημίχρονο

55' Καλό σουτ του Μπέλεκ αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

77' Εκτέλεση κόρνερ από τον Χοσέ Κάρλος, ο Δέλλας πιάνει την κεφαλιά αλλά ο Κάτα Ντίας διώχνει πάνω στην γραμμή και στην συνέχεια της φάσης ο Λαγός έπιασε ένα πολύ καλό σουτ αλλά ο Μόγια ήταν στην σωστή θέση και απέκρουσε η μπάλα βρήκε και το δεξί κάθετο δοκάρι του Μόγια.

82' Ο Γεωργέας κάνει την σέντρα από δεξιά, ο Χοσέ Κάρλος πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα φεύγει λίγο έξω από το δέξι δοκάρι του Μόγια.

85' Σέντρα του Δέλλα, ο Γεωργέας από δεξιά δεν α πλασάρει σωστά. η μπάλα φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μόγια.


ΑΕΚ Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Καράμπελας, Δέλλας, Μανωλάς, Μάκος (74' Κλωναρίδης), Γκέντσογλου (25' Καφές), Γκούντγιονσεν (65' Σιαλμάς), Χοσέ Κάρλος, Λυμπερόπουλος (56' Λαγός), Μπέλεκ (84' Λεονάρντο) .


Χετάφε Μόγια, Ντίαζ, Μανέ, Λάσεν (74' Εσκάσι), Μικού (46' Κολούγκα), Κάστρο (74' Σαράμπια), Τόρες, Κασκέρο (85' Μοσκέρα), Ροντρίγκες, Αμπντέλ (85' Σαρντινέρο), Λόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου