ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ



"Η δυσκολία του να προκριθούμε έχει να κάνει με ότι παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα. Δεν παίζαμε μόνοι μας. Η διαφορά πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου, είχε να κάνει με τη μεγάλη αδράνεια στο πρώτο γκολ. Μας "πάγωσε" και σε ένα δύσκολο γήπεδο οι γραμμές μας ήταν πολύ ανοιχτές. Μιλώντας στους παίκτες μου στο ημίχρονο και λέγοντάς μου την άποψή τους, ήταν δύσκολο και να πρεσάρουν. Αποφασίσαμε να κλείσουμε τις γραμμές και να παίξουμε αντεπιθέσεις. Δεν είχαμε καλό πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να σκοράρουμε στις φάσεις που μας δημιουργήθηκαν".

"Δεν μπορώ να πω ότι χάσαμε το πρώτο ημίχρονο είτε στην Αθήνα είτε εδώ. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολο. Σίγουρα το πρώτο ημίχρονο στην Αθήνα δεν ήταν καλό. Το σημερινό ίσως δεν το διαβάσαμε καλά. Στα δύο δεύτερα ημίχρονα δεν αξίζαμε να υποφέρουμε τόσο. Δεν θα υπάρχει εύκολο παιχνίδι πλέον! Όλα τα ματς έτσι θα είναι και πρέπει να δείχνουμε σοβαρότητα".

" Ο Λεονάρντο βρίσκεται σε καλό σημείο. Τα ματς όμως δεν τελειώνουν στο πρώτο λεπτό. Το γήπεδο δεν βοηθούσε παίκτες του στυλ του Λεονάρντο. Όταν μπήκε είναι αλήθεια ότι έδωσε μεγάλη βοήθεια. Όλοι οι παίκτες βοηθούν. Ο Γκουντγιόνσεν σαν σέντερ φορ και η βοήθεια του Καφέ όταν μπήκε, αφού ο Κάρλος είχε κουραστεί πάρα πολύ, οι γραμμές είχαν "σπάσει" και ο Παντελής έδωσε βοήθεια".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου