ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ SUPPORTERS


H SUPPORTERS CLUB A.E. ανακοινώνει πως από την Παρασκευή 12/8, μέσω της νέας ενότητας «Member» της επίσημης ιστοσελίδας μας www.aeksupporters.gr θα δίνεται η δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να εγγραφεί ηλεκτρονικά ως νέο μέλος μας, κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας. Επιπλέον θα δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει την πιστωτική του κάρτα με τους ακόλουθους τρόπους:

Α)Συμπληρώνοντας μέσα στην ειδική ενότητα της ιστοσελίδας μας την απαιτούμενη φόρμα πληρωμής, προχωρώντας στην άμεση πληρωμή.
Β)Καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210/6673650 και ζητώντας την προφορική πληρωμή της συνδρομής από τους υπαλλήλους της SUPPORTERS CLUB A.E.
Γ)Επισκεπτόμενος τα AEK Shops στην Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Ερυθραία.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις απαιτείται επίσης η συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής μέλους στην SUPPORTERS CLUB A.E. η οποία πλέον γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο της SUPPORTERS CLUB A.E. 210/6673650 ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας www.aeksupporters.gr καθώς και την επίσημη σελίδα μας στο facebook http://www.facebook.com/pages/AEK-SUPPORTERS/163491107045188

SUPPORTERS CLUB A.E.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου