ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ



Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ μια πρωινή και μια απογευματινή.

Στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία διεξήχθη στις 09.00 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Σε αυτή δεν συμμετείχε ο Στιβ Μπέλεκ, ο οποίος βρίσκεται σε άδεια.
Ο Τραϊανός Δέλλας, ο Κώστας Μανωλάς και ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πλην των διεθνών γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.00.

Στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία διεξήχθη στις 19.00 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Σε αυτή δεν συμμετείχε ο Στιβ Μπέλεκ, ο οποίος βρίσκεται σε άδεια.
Ο Τραϊανός Δέλλας, ο Κώστας Μανωλάς και ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πλην των διεθνών γυμνάστηκαν κανονικά.
Την Τετάρτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 09.30 και στην συνέχεια η ομάδα αναχωρεί για την Πάτρα, όπου στις 20.30 θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή.
Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Σιαλμάς, Γεωργέας, Καράμπελας, Λαγός, Λεονάρντο, Γκερέιρο, Χοσέ Κάρλος, Κάλα, Μπερνς, Κοντοές, Κλωναρίδης, Τσίτας, Τσουκαλάς, Νικόλτσης, Κατσέτης, Χέλγκασον, Φούντας, Βλάχος, Βάργκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου