ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ



«Δεχθήκαμε ένα γκολ που έπρεπε να το είχαμε αποφύγει. Από εκείνο το σημείο αλλάζει η κατάσταση, ειδικά απέναντι σε μία ομάδα τέτοιου επιπέδου όπως η Χετάφε. Ήταν ένα καλό και σοβαρό παιχνίδι, παίξαμε με μία αντίπαλο που μας ανάγκασε να κάνουμε σωστή αξιολόγηση σε κάποια πράγματα. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε αλλά είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά που κάναμε. Και στην Κέρκυρα και στην Σλοβενία με την Ραντ και σήμερα πιστεύω ότι πήγαμε καλά. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας από το λάθος, αλλά μετά φέραμε το ματς στα μέτρα μας. Ένα από τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η ταχύτητα», τόνισε αρχικά ο Χιμένεθ.

Σε ότι αφορά την ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση στην μεσαία γραμμή, σχολίασε: «Ακόμα και να μην χτυπούσε σήμερα ο Γκέντσογλου χρειαζόμασταν έναν παίκτη. Η ποιότητα των Μίτσελ και Ντιόπ που στο δεύτερο γύρο πέρυσι ήταν σημαντική και από αυτή την άποψη είμαι ανήσυχος. Ξέρω τη δουλειά που κάνει η διοίκηση, ξέρω και την κατάσταση του συλλόγου. Αλλά και αν δεν πάρουμε παίκτη, θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά».

Τέλος, για την κλήρωση με την Ντιναμό, πρόσθεσε: «Πρέπει και θα είμαστε έτοιμοι. Δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι εύκολη ομάδα. Έχει ιστορία και παρελθόν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όταν ήταν στη Σοβιετική Ένωση. Έχει καταφέρει μεγάλες νίκες για να φτάσει ως εδώ και έχει παίκτες με επίπεδο. Θα είναι δύσκολη αντίπαλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου