ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ 14 ΟΜΑΔΕΣ?



Το σενάριο να διεξαχθεί τελικά το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας με 14 ομάδες, δεν αποτελεί πλέον μια απλή φημολογία ή σκέψη κάποιων λίγων, αλλά είναι απολύτως υπαρκτό και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες! Ποιοι είναι οι λόγοι που οδηγούν τον συνεταιρισμό σε αυτή την απόφαση. Μετά την οριστική απόφαση της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό στην Δ’ Εθνική των Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα.

Την ώρα που έξι σύλλογοι (Βόλος, Καβάλα, Λεβαδειακός, Δράμα, Λάρισα, Σέρρες) προαλείφονται να γίνουν η 15η και η 16η ομάδα του πρωταθλήματος, στη Σούπερ Λίγκα σκέφτονται σοβαρότατα πλέον να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν το φετινό πρωτάθλημα με 14 ομάδες.

Η ΕΕΑ θα κληθεί να χορηγήσει πιστοποιητικά σε ομάδες της Β’ Εθνικής ώστε να καλυφθούν οι δύο κενές θέσεις στη Σούπερ Λίγκα. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα, ωστόσο, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναμένεται να ασκήσει πειθαρχικές διώξεις σε πολλές ομάδες της Β’ Εθνικής, ανάμεσα στις οποίες λέγεται πως θα είναι και ο Λεβαδειακός. Συνεπώς, το σενάριο να προβιβαστούν οι Λιβαδειώτες στη μεγάλη κατηγορία και σε σύντομο χρονικό διάστημα να τιμωρηθούν για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, μόνο "τραβηγμένο" δεν μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει.

Την ίδια στιγμή, Λάρισα και Πανσερραϊκός δεν συγκεντρώνουν πλέον πιθανότητες να δικαιωθούν με τον δικαστικό τους αγώνα, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν έχει ορίσει καν δικάσιμο για τις προσφυγές τους.

Παράλληλα, στη Σούπερ Λίγκα έχουν λάβει την απόφαση και ενδεχομένως να την ανακοινώσουν μετά το Δ.Σ. της Παρασκευής: Επειδή δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η κατάσταση με τις εκκρεμοδικίες και τις συνεχείς προσφυγές, αν μέχρι τις αρχές του Οκτώβρη που διακόπτεται το πρωτάθλημα λόγω Εθνικής, δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, θα προχωρήσουν με 14 ομάδες.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου