ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ



«Όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 90 λεπτά. Πληρώσαμε τα λάθη μας. Τα δύο πρώτα γκολ ήταν αστεία, τα κάναμε δώρο. Όταν μειώσαμε και φαινόταν ότι μπορούμε να ξαναμπούμε στο ματς, δεχθήκαμε το τρίτο γκολ, τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ και αποδείχθηκε ότι δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοιο επίπεδο.

Σήμερα αποδείχθηκε ότι δεν είμαστε ομάδα για τέτοιο επίπεδο. Μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα είναι καινούργια, μπορούμε να πούμε χίλια δυο αλλά όλα αυτά θα είναι δικαιολογίες.

Νομίζω ότι όλοι το είδαν. Ήρθαμε εδώ, παίξαμε μια ομάδα που δε νομίζω ότι είναι ομάδα για να μας ρίξει τέσσερα γκολ. Είναι, όμως, μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο. Όταν χαρίζεις και δύο γκολ, είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια ομάδα η Άντερλεχτ με όλη τη σημασία της λέξης μέσα στο γήπεδο. Εμείς δεν ξέραμε τι θέλαμε. Είμαστε ομάδα χωρίς ταυτότητα.

Δε νομίζω ότι υπάρχει παίκτης που μπαίνει να παίξει ευρωπαϊκό παιχνίδι και σκέφτεται τα διοικητικά προβλήματα. Αυτά πρέπει να τα λύσουν άλλοι. Εμείς πρέπει ως ομάδα να αποκτήσουμε ταυτότητα γιατί κατά την προσωπική μου άποψη δεν έχουμε.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε περισσότερο και να φτιάξουμε μια ομάδα σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουμε.

Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια αν βελτιωθούμε. Ακόμη είναι αρχή, υπάρχουν ελπίδες για πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου