ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΕΚ - ΨΩΜΙΑΔΗΣ



Την Παρασκευή η ΑΕΚ κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της μεταβίβασης των μετοχών που έχει η οικογένεια Ψωμιάδη στην ΠΑΕ Καβάλα και αυτά εκδικάζονται σήμερα. Έτσι, ο Σταύρος Αδαμίδης θα βρεθεί το μεσημέρι (12:00) στην Ευελπίδων ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση, μια και η ΠΑΕ ΑΕΚ διεκδικεί ακόμα τα χρωστούμενα από τον Ψωμιάδη, τα οποία πλέον φτάνουν τα 70 εκατ. ευρώ.

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων της ΑΕΚ κατά της ΠΑΕ Καβάλα. Παρόντες στη διαδικασία Σταύρος και Χριστίνα Ψωμιάδη που υποστήριξαν πως τα χρήματα με τα οποία -μεταξύ άλλων- χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά μετοχών των "Αργοναυτών", προήλθαν από δωρεά του παππού τους. Ποια η θέση της «Ένωσης». Την Τρίτη αναμένεται η απόφαση.

Στην Ευελπίδων βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, ενώ τον «Δικέφαλο» εκπροσώπησε νομικά ο δικηγόρος κ. Οικονομόπουλος, ο οποίος αντέκρουσε τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς.

Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα ένα ακίνητο στο Ψυχικό το οποίο ανήκει στην Χριστίνα Ψωμιάδη και –όπως φαίνεται- περιήλθε στην κυριότητά της από δωρεά όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών! Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η «Ένωση» κάτι τέτοιο δεν μπορεί να στέκει, καθώς δεν είναι δυνατόν ένα παιδί σε αυτήν την ηλικία να διαχειρίζεται τέτοια ποσά χωρίς δικαστική απόφαση.

Παράλληλα, η πλευρά της ΑΕΚ υποστήριξε πως ο Σταύρος Ψωμιάδης δεν είναι δυνατόν να δηλώσει 500.000 ευρώ εισόδημα και να είναι ανεπάγγελτος.

Κατά την ΑΕΚ, υπάρχει άμεση σχέση του Μάκη Ψωμιάδη με την υπόθεση και αυτός βρίσκεται πίσω από την Καβάλα και συνεπώς η «Ένωση» μπορεί να διεκδικήσει από τον ίδιο το ποσό των 44 εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή χρέωσε –όπως υποστηρίζουν οι «κιτρινόμαυροι»- την ομάδα τους.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου