ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΕΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ


Τις νομικές πιθανότητες ν’ αποκομίσει… όσα μπορεί από τα χρήματα που της οφείλει ο Μάκης Ψωμιάδης θέλει να εξαντλήσει η ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον των μετόχων της ΠΑΕ Καβάλας, επιδιώκοντας να μπλοκάρει τη μεταβίβαση της ιδιοκτησίας και ελπίζοντας (μέσω τυχόν δικαιωμάτων που θα προκύψουν στα περιουσιακά της στοιχεία) να καρπωθεί ό,τι μπορεί από τα 44 εκατ. ευρώ που της έχουν επιδικαστεί.

Μετά τη δικαστική δικαίωση της «Ένωσης» στην υπόθεση κακοδιαχείρισης του Μάκη Ψωμιάδη (και τις δικαιολογημένες, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, επικρίσεις που δέχθηκε ο Σταύρος Αδαμίδης για το γεγονός ότι συνομιλούσε μαζί του σαν αυτή να μην είχε προηγηθεί ποτέ), το θέμα είναι πως τα… ταμεία δεν έχουν δει κάποια δικαίωση.

Έτσι η ΠΑΕ εξακολουθεί να ψάχνει τρόπους (και νομικές εναλλακτικές λύσεις) για να εξασφαλίσει όσα μπορεί από τα χρεωστούμενα. Σ’ αυτό το πλαίσιο εντάσσονται τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε την Παρασκευή εναντίον των μετόχων της ΠΑΕ Καβάλα, επιδιώκοντας να μπλοκαριστεί η μεταβίβαση των μετοχών από την οικογένεια Ψωμιάδη.

Κι αυτό φυσικά επειδή οι αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων του ποδοσφαίρου και της ΕΕΑ -που δέχονται σχέση του Μάκη Ψωμιάδη με τη διοίκηση- ασφαλώς και την ευνοούν στον αγώνα να εισπράξει όσα της χρωστά. Αυτά που δεν βρίσκει στους τραπεζικούς λογαριασμούς του, αλλά θα μπορούσε να βρει (μέρος τους, έστω) από τυχόν δικαιώματα στα περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ Καβάλα.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου