ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ



Με την ελπίδα οι νέες εμφανίσεις να φέρουν γούρι και τίτλους στην ΑΕΚ, έγινε η παρουσίασή τους το πρωί της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στα Σπάτα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Φαμπιάν Βάργκας, Έιντουρ Γκούντγιονσεν, Σάββας Γκέντσογλου και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, οι οποίοι έκαναν και δηλώσεις, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και μια νέα συνεργασία με την Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου.

Αυτή είναι μια νέα συνεργασία, η οποία αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο της ΑΕΚ, και το σήμα της ΕΨΥΠΕ θα υπάρχει τόσο στους εγχώριους, όσο και τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Η "Ένωση" θα έχει και φέτος ως δύο πρώτες εμφανίσεις την κίτρινη και την κιτρινόμαυρη ριγέ, ενώ στην τρίτη επανέρχεται το λευκό χρώμα.

Ο Εμπορικός διευθυντής της Ένωσης, Γιώργος Παπαγιάννης, τόνισε: «Ευχαριστούμε την PUMA. Η συνεργασία ανανεώθηκε για τρία χρόνια ακόμα, συνολικά 7 χρόνια πλέον η συνεργασία μας. Να θυμίσω ότι έχουν έκπτωση 20% οι κάτοχοι διαρκείας στα PUMA Stores. Η κίτρινη φανέλα θα έχει την διαφήμιση του ΚΙΝΟ, όπως και η δεύτερη, ενώ η τρίτη το good.gr. Πίσω θα έχουν όλες όπως και πέρυσι την INTERNATIONAL SERVISE OIL. Οι νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ είναι διαθέσιμες, η τρίτη σε λίγες ημέρες.

Η εταιρία ΕΨΥΠΕ θα είναι στο αριστερό μανίκι στα ματς εντός Ελλάδος και έχει εγκριθεί από την ΟΥΕΦΑ για τα ευρωπαϊκά ματς. Αυτή η συνεργασία γίνεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για το κοινωνικό πρόσωπο της ΠΑΕ ΑΕΚ για τους συνανθρώπους μας που έχουν προβλήματα».

Ο Ερρίκος Ασλάνης από την πλευρά της PUMA ανέφερε: «Δική μας χαρά είναι να συνεργαζόμαστε με την ΑΕΚ. Μεγάλη τιμή μας επίσης η συνεργασία της ΑΕΚ με την ΕΨΥΠΕ μια συνεργασία που είναι άξια συγχαρητηρίων. Η κίτρινη φανέλα είναι της εθνικής Ιταλίας και της εθνικής Ουρουγουάης που κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα πρόσφατα. Συμβολικά αυτά... Η δεύτερη είναι τύπου speed και της φορούν στο Κόπα Αφρικά ομάδες όπως η Γκάνα και το Καμερούν, η τρίτη είναι της τεχνολογίας kink και φέτος την έχουνε ομάδες όπως Λάτσιο και άλλες μεγάλες ομάδες. Καλή τύχη στην ΑΕΚ και μόνο νίκες».

Από τους ποδοσφαιριστές πρώτος μίλησε ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν: «Όπως είπα και όταν ήρθα στην ΑΕΚ, είναι μια φανέλα με μεγάλη ιστορία και είναι περήφανος που την φοράω. Μακάρι να πανηγυρίσουμε μεγάλες επιτυχίες με την ΑΕΚ».

Ο Φαμπιάν Βάργκας σχολίασε: «Είναι μία πολύ ωραία φανέλα. Με την εγγύηση εταιρίας που ντύνει μεγάλες ομάδες. Εύχομαι να σημειώσουμε επιτυχίες με αυτήν την φανέλα».

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος υπογράμμισε: «Είμαι χαρούμενος που φοράω την φανέλα της ΑΕΚ, μίας μεγάλης ομάδας. Πρέπει να κερδίζουμε και πετύχουμε στόχους με αυτήν την φανέλα. Θα κάνω ότι μπορώ από την πλευρά μου».

Τέλος, ο Σάββας Γκέντσογλου δήλωσε: «Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, με τεράστια φανέλα. Να την σεβόμαστε και να δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό».

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου