ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΞΑΝΘΗ -ΑΕΚ



Την αναβολή της προγραμματισμένης για το προσεχές Σάββατο αναμέτρηση της Skoda Ξάνθης με την ΑΕΚ, ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής μετά από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία εξέφρασε τους φόβους της για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, λόγω της απασχόλησης των αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής στην ΔΕΘ.

Ο κ. Μπιτσαξής με επίσημη ανακοίνωση στο σάιτ της ΓΓΑ, έκανε γνωστό ότι μετά από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας και σύμφωνη γνώμη της ΔΕΑΒ, πάρθηκε η απόφαση να αναβληθεί το παιχνίδι της Ξάνθης με την ΑΕΚ που είχε οριστεί για το προσεχές Σάββατο, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο λόγος είναι ότι την συγκεκριμένη μέρα έχει προγραμματιστεί η ομιλία του Πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και για την ασφάλεια της διεξαγωγής της οποίας οι αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ κινητοποιούν 4.500 αστυνομικούς. Έτσι, η Αστυνομία της περιοχής εξέφρασε τους φόβους της για το αν θα είναι εφικτό να απασχοληθεί για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, ο απαιτούμενος αριθμός αστυνομικών.

Έτσι, ο κ. Μπιτσαξής με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την απόφαση να αναβληθεί η αναμέτρηση της Ξάνθης με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή, μετά από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας και γνώμη της ΔΕΑΒ, αναβάλλεται ο αγώνας ΞΑΝΘΗ – ΑΕΚ, λόγω απασχόλησης της επιτόπιας αστυνομικής δύναμης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Πηγή sport-fm.gr

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ
    ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή