ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΞΙΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ



Το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι το καλύτερο από όλα τα άλλα χρόνια τόσο σε θέαμα όσο και σε οργάνωση.

Για το θέαμα δεν πιστεύω να έχεις κανείς αντίρρηση αφού βλέπουμε φοβερά ματς έτσι δεν είναι?

Για την οργάνωση όμως ε? οι κύριοι της σουπερ λίγκας έχουν κάνει τα καλύτερα. Ξεκίνησε το Πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα μονό με 5 αγώνες αντί για 8 , ο Αστέρας θα αγωνίζονταν στο Αγρίνιο και ενώ η αποστολή ήταν κοντά στην Πάτρα τους γύρισαν πίσω. Τα ματς του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ αναβληθήκαν γιατί έπαιζαν με της Ομάδες Α και Β . Οι Ομάδες αυτές θα γίνουν γνωστές κατά πάσα πιθανότητα προς το τέλος του Σεπτεμβρίου η το αργότερο αρχές Οκτώβριου. Η δεύτερη αγωνιστική πάλι θα γίνουν 5 ματς από τα 8 δεν θα παίξουν οι Ολυμπιακός και ΟΦΗ αφού παίζουν με τις Ομάδες Α και Β και δεν θα γίνει το ματς Ξάνθης-ΑΕΚ για τους φόβους της για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, λόγω της απασχόλησης των αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής στην ΔΕΘ.

Οι κύριοι της σουπερ λίγκας γιατί πήραν απόφαση να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα χωρίς να ξέρουν ποιες ομάδες συμμετέχουν? Α θα μου πείτε ότι υπήρχε η ρήτρα των 4 εκατ Ευρώ από την ΝΟΒΑ αλλά επικοινώνησαν με την ΝΟΒΑ να δουν τι μπορεί να γίνει? Που να μπουν στον κόπο να το κάνουν να κουραστούν? Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα πάνε να παίξουν τα ευρωπαϊκά ματς χωρίς επίσημο αγώνα ωραία πράγματα ! το για το πότε θα γίνουν οι αγώνες που αναβληθήκαν κανείς νε ξέρει ,υπάρχει ο αγώνας της Εθνικής καθώς και το Κύπελλο και οι ημερομηνίες που είναι κενές είναι πολύ λίγες για να γίνουν όλοι αυτοί οι αγώνες.

Πάντως ο σχεδιασμός του Νέου Πρωταθλήματος από τους κυρίους της σουπερ λίγκας είναι καταπληκτικός ! Θα πρέπει να του δώσω ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου