ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ




Ποια άνετα από ότι δείχνει το τελικό σκορ 3-4 η ΑΕΚ νίκησε την Ξάνθη . Εάν κε βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ μόλις στο 13 κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα στο 23 και πριν βγει το ημίχρονο να περάσει και μπροστά με 1-2. Στο δεύτερο ημίχρονο εάν και είχε τον αέρα κόντρα κατάφερε να βάλει άλλα δυο γκολ. Γενικά η ΑΕΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα βρήκε δίχτυα άλλα τα προβλήματα στην άμυνα παραμένουν.

Α Ημίχρονο

13' Ο Μαρτσελίνιο εκτέλεσε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή , η μπάλα έσκασε μπροστά στον Αραμπατζή ο όποιος αιφνιδιάστηκε και κατέληξε στα του έτσι έγινε το ο1-0.

19' Ο Μανωλάς έπιασε το σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.

23' Σέντρα του Γκερέιρο από δεξιά βρίσκει τον Βάργκας και αυτός επιχειρεί το ανάποδο ψαλίδι στέλνοντας την μπάλα να χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Βιβιάνι και μετά δίχτυα κάνοντας το 1-1.

32' Ο Μάκος σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή , η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Βιβιάνι.

38' Ο Γκερέιρο εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον Λυμπερόπουλος ο οποίος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Βιβιάνι κάνοντας το 1-2.

Β Ημίχρονο

61΄Σουτ του Μαρκόβσκι μέσα από την περιοχή, ο Αραμπατζής έδιωξε σε κόρνερ.

66' Ο Κάρλος με κάθετη πάσα τετ-α-τετ τον Μπέλεκ με τον Βιβιανί αλλά το σουτ του Μπέλεκ απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας της Ξάνθης.

74΄Ο Μπέλεκ έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Γκούντγιονσεν με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-3.

84' Ο Μαρτσελίνιο μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μείωσε σε 2-3.

91'.Ο Γκούντγιονσεν βγήκε τετ-α-τετ με τον Βιβιάνι που προσπάθησε να τον νικήσει αλλά ο Γάλλος γκολκίπερ απέκρουσε ,ο Κλωναρίδης πήρε την μπάλα, και με πλασέ έκανε το 2-4.

94' Ο Μαρκόβσκι με πλασέ αφού πρώτα κοντρόλαρε την μπάλα με το χέρι του από κοντινή απόσταση και μείωσε σε 3-4.

ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Στάσιακ, Ντάνι, Βασιλακάκης (68' Ντίκα), Σουάνης (79' Μάρα), Πόι, Μαρσελίνιο, Καζάκης (58' Μαρκόφσκι).

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κοντοές, Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας, Βάργκας, Μάκος, Γκέντσογλου (60' Χοσέ Κάρλος), Γκερέιρο, Μπέλεκ (89' Κλωναρίδης), Λυμπερόπουλος (74' Γκούντγιονσεν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου