ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ



«Ήταν ένα δύσκολο ματς για όλους τους επαγγελματίες παίκτες και τους διαιτητές. Χρειαζόμαστε χρόνο ακόμα. Και δεν μας βοήθησαν καθόλου οι αναβολές. Είπαμε πως θα υποφέρουμε πολύ σε κάθε νίκη, γιατί θέλουμε την προσαρμογή πολλών παικτών. Πολλοί απ’ αυτούς είναι χωρίς εμπειρία στην Σούπερ Λίγκα. Αλλά πάνω απ' όλα χωρίς εμπειρία του να παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ.

Εμείς έχουμε πάντα την απαίτηση και την υποχρέωση να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Δεν πρέπει να κοιτάμε ποιος παίκτης παίζει. Αλλά εκείνο που μετράει είναι το βάρος της φανέλας. Οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν σήμερα πήραν χρόνο συμμετοχής και αυτό θα γίνει και μ' άλλους παίκτες. Η αλήθεια είναι πως αξίζαμε πιο εύκολη νίκη.

Έπρεπε να αντιδράσουμε από το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε. Καταφέραμε να μπούμε μπροστά στο σκορ και θεωρήσαμε πως τελείωσε το ματς όταν πετύχαμε το τρίτο γκολ. Υπήρχε ένα διάστημα που χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς με τόσο δυνατό αέρα. Και κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου δυνάμωσε ο αέρας και έκανε το παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο. Τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ, όπως σεβάστηκα και την Ξάνθη. Εκδηλώνω πάντα τα συναισθήματα μου. Όσο παίζουν οι παίκτες παλεύω στον πάγκο. Αλλά σέβομαι όλους όσους παίζουν στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου