ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ


Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του μόνο στο δεύτερο ημίχρονο και τη νίκη με 1-0 επί του Ατρομήτου δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναγνωρίζοντας πως τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός απέδωσε την εικόνα της ομάδας του στην κούραση και τους τραυματισμούς παικτών στη διάρκεια του αγώνα.

«Η κούραση επηρέασε την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλά. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος. Μας πίεσε, έκανε και μία καλή ευκαιρία. Η κούραση έπαιξε ρόλο. Ίσως και να μπορούσα να βάλω άλλους παίκτες στο γήπεδο. Είχαμε πρόβλημα με τον Σκόκο. Πονούσε στο πόδι και ήθελε να παίζει. Μετά τραυματίστηκε και ο Μαντούκα, μετά και ο Λεονάρντο. Κάναμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε πίεση αλλά όχι όση στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι είχαμε τρεις καλές ευκαιρίες να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ και να καθαρίσουμε τη νίκη. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι ο Ατρόμητος δεν ήταν κοντά στο γκολ», τόνισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός, ενώ σχολιάζοντας την απόδοση του Κρίστιαν Νέμεθ, είπε: «Ο Νεμέθ μπήκε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν απλός, βοηθούσε. Πιστεύω θα μας βοηθήσει». Όταν ρωτήθηκε για τις μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν, απέφυγε να απαντήσει και αποχώρησε ευχόμενος καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα στον Ατρόμητο.

Ο Γιώργος Δώνης εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, αλλά και για την αποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του. «Όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες, στις ευκαιρίες που δημιουργείς πρέπει να βάζεις γκολ. Και εμείς δεν το κάναμε. Υπάρχουν δύο λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή που επηρέασαν τον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν δίνει πέναλτι υπέρ μας, που έγινε στον Τάτο. Και στο γκολ της ΑΕΚ έχει προηγηθεί φάουλ που δεν καταλογίστηκε. Σε γενικές γραμμές είχαμε καλή παρουσία. Έχουμε δυνατότητες και θα πρέπει σιγά σιγά να συνδυάζουμε καλές εμφανίσεις με αποτελέσματα», ενώ αναφέρθηκε στην ώρα της διεξαγωγής του αγώνα. «Είναι τραγικό να γίνονται τέτοια ώρα τα παιχνίδια. Στην Ιταλία βάζουν τα ματς το βράδυ. Είναι κακή η απόφαση. Παίξαμε δύο ματς 16:45 και ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ».

Παράλληλα στάθηκε και στο γεγονός ότι οι παίκτες της ΑΕΚ με τους οποίους συνεργάστηκε την περασμένη σεζόν τον χαιρέτησαν. «Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που ήρθαν να με χαιρετήσουν σχεδόν όλοι. Παρότι ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις από την θητεία μου στην ΑΕΚ. Οι παίκτες δείχνουν να έχουν καλές αναμνήσεις από τον πρώην προπονητή τους».


Πηγή sport-fm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου