ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

H LIVERPOOL ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟ


REDS AGREE DEAL FOR KYRGIAKOS
Liverpool today agreed a deal with AEK Athens for centre-back Sotirios Kyrgiakos, subject to a medical.
The 30-year-old Greek international will arrive at Melwood for a medical examination before the weekend.

Rafa Benitez told Liverpoolfc.tv: "We have nearly done the deal subject to a medical. He is a player with experience who can hopefully help us in defence.

"He has experience in British football and Rangers. After that with Frankfurt and the national team. He's a good player in the air, strong and aggressive. We were looking for a player with experience.

"He will have the medical this week, it has to be before the weekend

www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N165487090819-2245.htm


Παίκτης της Λίβερπουλ είναι και επίσημα ο Σωτήρης Κυργιάκος. Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους τη συμφωνία με την ΑΕΚ για την απόκτηση του 30χρονου αμυντικού, ο οποίος αναμένεται στο μεγάλο λιμάνι την Πέμπτη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
Ο προπονητής της ομάδας, Ράφα Μπενίτεθ, δήλωσε για τη μεταγραφή: «Η συμφωνία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, απλώς απομένει να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις ο παίκτης. Είναι ένας παίκτης με εμπειρία, που ελπίζουμε να μας βοηθήσει στην άμυνα. Διαθέτει πείρα από το βρετανικό ποδόσφαιρο, έχοντας αγωνιστεί στη Σκωτία με τη Ρέιντζερς, ενώ έχει παίξει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και είναι διεθνής. Είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, δυνατός και μαχητικός. Ψάχναμε έναν παίκτη με εμπειρία. Είναι καλό για τους νέους που έχουμε να μάθουν δίπλα σε πεπειραμένους ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου