ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

ΣΩΤΡΗΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ «Ζαλίζομαι στα κότερα»





Απάντηση από το «αλάνι» για δημοσίευμα που τον ήθελε στο κότερο του Πατέρα να συζητάει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Το κότερο του προέδρου του Παναθηναϊκού έχει γίνει σημείο αναφοράς για τις μεταγραφές των «πρασίνων». Εκεί σχολιαζόταν ότι ο Νίκος Πατέρας έπεισε τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να υπογράψει και τελικά τα κατάφερε. Το ίδιο έγινε και με άλλες μεταγραφές. Αυτό όμως δεν θα μπορούσε να συμβεί με τον Σωτήρη Κυργιάκο, διότι πολύ απλά... δεν μπαίνει σε κότερα, γιατί ζαλίζετε. Αυτή ήταν η απάντηση από το «αλάνι», μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του, για δημοσίευμα που τον ήθελε να συζητάει με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ενώ «παρακάλεσε» την διοίκηση των «πρασίνων» να βρει επιτέλους έναν κεντρικό αμυντικό για να σταματήσουν αυτά τα αβάσιμα σενάρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κυργιάκου:

«Απαντώντας για πρώτη φορά σε δημοσίευμα εφημερίδας έχω να πω τα εξής: Σε κότερα δεν μπαίνω ποτέ γιατί ζαλίζομαι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την δικαστική διαμάχη που έχω με τον Παναθηναϊκό, και δεν έχει τελεσιδικήσει, ορισμένοι προσπαθούν να την «περάσουν» ως πρόταση που δέχτηκα από τον Παναθηναϊκό.

Ουδέποτε είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό και απορώ ποιους εξυπηρετούν όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Γιατί κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός ψάχνει στόπερ πρέπει το δικό μου όνομα να 'παίζει' σε διάφορα σενάρια; Ας βρει επιτέλους ο Παναθηναϊκός ένα στόπερ για να ησυχάσουμε όλοι.

Είμαι παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια κι όχι ανταλλάξιμο προϊόν, και πιστεύω ότι έχω δείξει πως ξέρω να τιμώ τη φανέλα της ομάδας που φοράω».


Πηγή aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου