ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΣΤΟ SPORT FM



Βέβαιος πως η ΑΕΚ μέρα με τη μέρα θα παρουσιάζεται βελτιωμένη δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ δεν έκρυψε τα αισθήματά του για την «Ένωση». «Η ΑΕΚ είναι η ζωή μου», τόνισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός, ενώ παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα-έπειτα και από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League-και προανήγγειλε ενίσχυση με 2-3 ακόμη παίκτες.

Αναφερόμενος στη νίκη-πρόκριση απέναντι στη Βασλούι είπε: «Το πρώτο ημίχρονο δεν άρεσε ούτε στους φιλάθλους ούτε στα ΜΜΕ. Εμένα μου άρεσε γιατί κάναμε αυτά που ζητήσαμε. Δεν δώσαμε ευκαιρία στον αντίπαλο και θέλαμε να έχουμε εμείς την κατοχή της μπάλας, για να εκμεταλλευτούμε τις ατομικές ικανότητες κάποιων παικτών μας. Αυτό στο δεύτερο ημίχρονο έγινε πολύ καλά. Ήθελα ηρεμία και υπομονή στο πρώτο μέρος. Είναι διαφορετικά όταν ο αντίπαλος δεχτεί γκολ, αφού ανοίγεται και δίνει χώρους. Εμείς το εκμεταλλευτήκαμε αυτό», ανέφερε.

Παράλληλα σχολίασε την απόδοση του Νάτσο Σκόκο και τη θέση που αγωνίζεται. «Δεν είναι θέμα ο Σκόκο τι είναι, αλλά πού πρέπει να παίζει. Να ταιριάζει με παίκτες που είναι στην ίδια ενδεκάδα. Έχει παίξει και με δύο και με τρία σέντερ φορ στον ίδιο αγώνα. Βεβαίως μπορεί να παίξει καλά και πίσω από τον σέντερ φορ, αλλά μπορεί με την ίδια επιτυχία να παίξει αριστερά και δεξιά. Πήγε πολύ καλά χθες και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Μπορεί να το κάνει, αλλά πολλές φορές λόγω της ικανότητάς του κάνει κάποια υπερβολικά πράγματα».

Παράλληλα δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια και προανήγγειλε μεταγραφές. «Πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι με τις μεταγραφές. Οι παίκτες που θα πάρουμε και αυτοί που ήρθαν ήδη θα μπουν γρήγορα μέσα στο παιχνίδι της ομάδας», είπε, ενώ ερωτηθείς για τις περιπτώσεις των Γιάχιτς και Ολεγκέρ απάντησε: «Δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει. Ο πρόεδρος προσπαθεί να κάνει τη δουλειά. Μη με ρωτάτε τι πιστεύω εγώ. Αν θα πάρει και τους δύο θα δούμε. Μην ανησυχείτε. Δεν θα φάτε εσείς ξύλο, εγώ θα φάω (γέλια)», ενώ πρόσθεσε «…εγώ ζήτησα παίκτες μέσα στις οικονομικές δυνατότητες που έχουμε. Θέλουμε να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές».

Για τη νέα πρόκληση του Europa League τόνισε: «Η ομάδα μου δεν έχει τόσο πείρα στα ευρωπαϊκά ματς. Μόνο τρεις παίκτες έχουν. Δεν φοβόμαστε, ούτε μεγαλύτερες και πιο δυνατές ομάδες από μας. Θέλουμε να παίζουμε μαζί τους. Η ΑΕΚ έχει χάσει πολλούς πόντους στην Ευρώπη και αν κερδίζουμε βαθμούς κερδίζει και η Ελλάδα».

Όταν ρωτήθηκε ποια από τις ομάδες που έχει δημιουργήσει στην καριέρα του είναι η καλύτερη, απάντησε: «Δεν μπορώ να διαλέξω. Η ΑΕΚ είναι η ομάδα μου, είναι η ζωή μου. Η ΑΕΚ την περίοδο 1994-1996 ήταν πολύ καλή, αλλά και ο Ολυμπιακός μετά».

Την προσεχή Κυριακή η ΑΕΚ ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Τι στόχους έχει η «Ένωση» σε αυτό το νέο μαραθώνιο; «Προσπαθούμε να ξεχάσουμε το ματς με τη Βασλούι. Κι εγώ προσπαθώ, αλλά δεν με αφήνετε εσείς. Μας περιμένει ένας δυνατός αντίπαλος που θέλει τη νίκη, όπως και εμείς. Είχα πει πέρυσι πως δεν μπορώ να υποσχεθώ πρώτη θέση. Από παιχνίδι σε παιχνίδι η ΑΕΚ θα γίνεται καλύτερη και θα δούμε. Αν ο κόσμος μείνει ευχαριστημένος θα είμαστε κι εμείς ακόμη περισσότερο».

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα βρεθεί σε περίπου ένα μήνα στην… περίεργη θέση να αναμετρηθεί με τον Τιμούρ Κετσπάγια, άλλοτε παίκτη του στην ΑΕΚ, στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. «Όταν έχεις κάποιον σαν παίκτη και τον αντιμετωπίζεις σαν προπονητή είσαι χαρούμενος. Χαίρομαι που είναι σε αυτή τη θέση, που προσπαθεί και πάει καλά. Καθένας έχει τη δική του νοοτροπία και ψυχολογία. Ο Κετσπάγια φτιάχνει τη δική του φιλοσοφία. Δεν μπορείς να πεις ότι ένας προπονητής δεν φτιάχνει την ομάδα του στα δικά του αγωνιστικά πρότυπα».

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου