ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ





Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης. «Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες μου έκαναν αυτό που έπρεπε. Αξίζει συγχαρητήρια σε καθέναν από αυτούς. Ευχαριστούμε και τον κόσμο για τη συμπαράσταση»

«Σήμερα κάναμε αυτά που θέλαμε. Πετύχαμε ένα πάρα πολύ καλό σκορ, απέναντι σε μία ομάδα που ήταν καλή. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μου έκαναν αυτό που έπρεπε. Ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να δεχθούμε γκολ. Γι' αυτό και προσπαθούσαμε να το αποφύγουμε. Ήθελα να έχουμε μπάλα στα πόδια περισσότερο, να μην πουλάμε τη μπάλα, να μην βγαίνουμε έξω από το χώρο μας και να δίνουμε χώρο στον αντίπαλο. Αξίζει συγχαρητήρια σε καθέναν έναν από αυτούς. Ευχαριστούμε και τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Ήταν μία ωραία βραδιά για την ΑΕΚ. Τώρα έχουμε μία υποχρέωση την Κυριακή. Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι».







Κάρλος Αραούχο

«Πρώτος μας στόχος ήταν η πρόκριση. Τα καταφέραμε και γι’ αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι» δήλωσε, για την πρόκριση της νέας του ομάδας, ο Αργεντινός αμυντικός, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα: «Είναι πολύ ευχάριστο να κάνεις καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο σου και να βλέπεις τη νέα σου ομάδα να προκρίνεται στους ομίλους του Europa League. Δεν έχω πρόβλημα, αγωνιστικά, με την προσαρμογή μου στην ΑΕΚ. Είχα, ήδη, αρκετά παιχνίδια στο αργεντίνικο πρωτάθλημα. Όλοι με «αγκάλιασαν» και με βοηθούν να προσαρμοστώ γρήγορα. Χαίρομαι που είμαι στην ομάδα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για αυτήν». Για τον κόσμο της ΑΕΚ, ο 27χρονος τόνισε: «Είναι θετικό να ακούς τον κόσμο να σε στηρίζει σε όλο το ματς, να σε «σπρώχνει» για να πάρεις αυτό που θέλεις».








Λεονάρντο

«Σίγουρα είναι μια σημαντική μέρα. Αυτό που θέλαμε ήταν η πρόκριση και τα καταφέραμε. Ήμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε το στόχο μας. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε από αυτά που δείξαμε μέσα στο γήπεδο» είπε ο Βραζιλιάνος μέσος. «Τώρα πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι και να... γεμίσουμε μπαταρίες για τη συνέχεια και στο πρωτάθλημα» συμπλήρωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ για τη συνέχεια της ομάδας. Για την εξέλιξη του παιχνιδιού και για την εμφάνιση του ίδιου, ο Λεονάρντο είπε: «Θέλαμε να πετύχουμε γκολ γρήγορα. Δεν καταφέραμε να το πετύχουμε στο πρώτο μέρος, αλλά ο κόσμος με την υπομονή που έδειξε μας βοήθησε. Στο πρώτο γκολ κατάφερα να κάνω μια πολύ καλή σέντρα και ο Μαντούκα να πετύχει ένα ωραίο γκολ που «άνοιξε» το ματς. Γι’ αυτό καταφέραμε να πετύχουμε ακόμα δύο καταπληκτικά γκολ με τον Σκόκο και να πάρουμε την πρόκριση».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου