ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Ο ΝΙΚΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ


Η κατάσταση στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες, κυρίως μετά τη χθεσινή (3/8) συνάντηση του Νίκου Θανόπουλου με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τα όσα βγήκαν, είναι εκρηκτική. Άλλα περίμενε ο κόσμος και άλλα βλέπει από τη διοίκηση, η οποία δείχνει να αντιμετωπίζει οικονομική δυσχέρεια ώστε να καλύψει τα μεταγραφικά «θέλω» του προπονητή. Δεν υπάρχει λοιπόν καταλληλότερος άνθρωπος από τον... πρωταγωνιστή των γεγονότων Νίκο Θανόπουλο να δώσει τη δική του εκδοχή σχετικά με τα όσα γίνονται στην ομάδα και το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής. Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της ΑΕΚ που αρχικά δεν ήθελε να τοποθετηθεί δημόσια πάνω στα όσα γίνονται. Τελικά όμως ο Νίκος Θανόπουλος πείστηκε ότι πρέπει να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο, να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και το κάνει μέσω του aek365.gr. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μιλά λοιπόν για τις μεταγραφές και το πλάνο της ομάδας. Δίνει μήνυμα στον κόσμο και προσπαθεί να ρίξει τους τόνους:

«Ακόμη κι αν δεν προχωρήσει με τους επενδυτές μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές εκτός από αυτή του δεξιού μπακ. Αυτή τη στιγμή, όμως προτεραιότητά μας είναι το δεξί μπακ», ξεκαθαρίζει ο Νίκος Θανόπουλος στο aek365.gr και τοποθετείτε λεπτομερώς αναφορικά με τα μεταγραφικά σχέδια: «Πρέπει να κινηθούμε κυρίως για δεξί μπακ. Και ήδη κινούμαστε. Το χειρίζομαι εγώ προσωπικά. Αυτό που είπα με τον προπονητή και φαίνεται να συμφωνούμε, είναι ότι θα πάρουμε τώρα ένα δεξί μπακ που είναι άμεση προτεραιότητά μας και μετά βλέπουμε. Κανείς δεν είπε ότι δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή. Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στο τέλος Αυγούστου. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι ακόμη μπορούμε να κάνουμε μεταγραφή μέχρι το τέλος του μήνα.

Τα πράγματα είναι απλά. Πάμε να κλείσουμε τη βασική μας ανάγκη (δεξί μπακ) και από εκεί και πέρα κοιτάμε την περίπτωση Λεονάρντο.

Είμαστε ΑΕΚ και δεν παρακαλάμε. Κάναμε μία πρόταση στον Λεβαδειακό και δεν υπήρχε καν αντιπρόταση. Τι άλλο να κάνουμε; Όσο περνά ο καιρός η τιμή του παίκτη αντί να πέφτει όπως είναι φυσικό, αυτή ανεβαίνει. Δίναμε 800.000 ευρώ. Πόσα να δώσουμε για έναν ποδοσφαιριστή που το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου; Τον Λεονάρντο μπορεί να τον πάρουμε. Αλλά πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Ακόμη και τώρα αν τον πάρουμε δεν μπορεί να παίξει αμέσως, γιατί έχει μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης (σ.σ. Αυτή είναι προσωπική άποψη του Θανόπουλου, με την οποία δεν δείχνει να συμφωνεί απόλυτα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς). Γι' αυτό και μπορεί να τον πάρουμε είτε στο τέλος του μήνα είτε τον Γενάρη», τόνισε ο Νίκος Θανόπουλος ο οποίος παραδέχθηκε πως πλέον δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για τη θέση του επιτελικού χαφ καθώς «είναι ακριβές...». Όσον αφορά το θέμα του επιθετικού ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν απόλυτος: «Από τη στιγμή που ο Τζιμπούρ παραμένει στην ομάδα δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε επιθετικό, γι' αυτό και δεν δίνω βάση σε όσα λέγονται για το Μάντζιο. Πρόταση από το Ανόβερο για τον Τζιμπούρ δεν υπάρχει που να μας ικανοποιεί. Και όσο περνά ο καιρός είναι δύσκολο να πούμε να φύγει κάποιος παίκτης και ειδικά πρωτοκλασάτος, διότι θα είναι δύσκολο έπειτα να τον αντικαταστήσουμε. Εκτός βέβαια κι αν έρθει μία πολύ μεγάλη οικονομική πρόταση που δεν θα μπορούμε να πούμε... όχι. Τώρα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

Σχετικά με το θέμα των επενδυτών ο Νίκος Θανόπουλος δεν ήθελε να αποκαλύψει πράγματα. Μπορεί να μην ακούστηκε αισιόδοξος ωστόσο ήταν ξεκάθαρος ως προς τι θα συμβεί αν δεν προχωρήσει το θέμα: «Ακόμη κι αν δεν γίνει κάτι με τους επενδυτές μεταγραφές μπορούν να γίνουν ως το τέλος του μήνα. Δεν είναι όλα τόσο άσχημα όπως φαίνονται. Παίρνουμε τώρα ένα δεξί μπακ και οικονομικά θα πορευτούμε όπως πορευόμασταν τόσο καιρό». Όπως και να' χει με τους επενδυτές η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ενημερώσει τον κόσμο στο τέλος της εβδομάδας σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων.

Πηγή aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου