ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΡΕΠΟ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ



Τέλος το ρεπό που έδωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στους παίχτες του και σήμερα με διπλές προπονήσεις στους Θρακομακεδόνες , μια το πρωί και μια το απόγευμα θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ΑΕΚ ο προπονητής θα δουλέψει πάνω στην τακτική .

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για την ΑΕΚ διότι υπάρχουν πολλά θέματα που είναι ανοιχτά τόσο στα διοικητικά ( νέοι επενδυτές ) όσο και για τα μεταγραφικά θέματα.

Η πλήρη σιγή ιχθύος για τους νέους επενδυτές καλά κρατεί κανένας όμως δεν έχει ρίξει φως σε αυτήν την υπόθεση βέβαια κάποιες πληροφορίες λένε ότι αυτήν εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις.

Για τα μεταγραφικά θα υπάρξει νέα προσπάθεια για την απόκτηση του Λεονάρντο το μονό που πρέπει να ρυθμιστεί είναι ο τρόπος αποπληρωμής του εκεί είναι το θέμα και εάν τα βρουν με τον πρόεδρο του Λεβαδειακού τότε ο παίχτης θα είναι την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ.

Στασιμότητα επικρατεί στην υπόθεση της απόκτησης του Μάτζιου.

Κοιτά τον Ντ'Αλεσάντρο της Ιντερνασιοάλ το θέμα είναι ότι η ομάδα του τον κοστολογεί γύρω στα 5 εκατ ευρώ πόσο μεγάλο για την ΑΕΚ όμως το θέμα είναι ανοιχτό.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα για την απόκτηση δεξιού μπακ με αρκετά ονόματα να παίζουν.



Απορρίφτηκε η πρόταση που έκανε το Αννόβερο ύψους 1,5 εκατ ευρώ για την απόκτηση του Τζιμπούρ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου