ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

ΑΕΚ – ΒΑΣΛΟΥΙ 3-0




Με το επιβλητικό 3-0 πηρε την πρόκριση η ΑΕΚ για τους ομίλους του Europa League μπροστά σε 25.000 φίλους της.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν πατούσε καλά στο γήπεδο είχε κάποιες καλές φάσεις αλλά με αρκετούς παίχτες να είναι εκτός αγώνα και σε αυτό συνέβαλε και το ότι η Βασλούι έπαιζε πολύ κλειστά και με διπλή ζώνη άμυνας.

Τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά και από τα πρώτα λεπτά έδειξε ότι θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση όπως και έγινε.

Πρώτο ημίχρονο

7' Καλή στιγμή για την ΑΕΚ με τον Μαντούκα να εκτελεί φάουλ από τα δεξιά, ο Μαϊστόροβιτς έπιασε μέσα στην περιοχή μία χαλαρή κεφαλιά που πέρασε άουτ.

17' Ο Σκόκο μπήκε απο τα αριστερά έκανε την παράλληλη μπαλιά, με τις κόντρες στρώθηκε στον Καφέ που από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε ανενόχλητος το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει στα σώματα προ του Κούτσιακ.

35' Γυριστό σουτ του Καφέ πάνω από τα δοκάρια της Βασλούι.

39' Νέα καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Μπλάνκο μπήκε στην περιοχή τη γύρισε στον Μαντούκα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε επέστρεψε στον Μπλάνκο το σουτ του οποίου από καλή θέση και πάλι χτύπησε στα σώματα των αμυντικών και κατέληξε κόρνερ.

45 Εκπληκτικό σουτ στην κίνηση του Λεονάρντο έξω από την περιοχή η μπάλα λίγο άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Κούτσιακ.

Δευτέρο ημίχρονο

49' Ο Λεονάρντο μπήκε από τα αριστερά έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπλάνκο ο οποίος εξ επαφής έστειλε τη μπάλα άουτ.

59' Σέντρα του Λεονάρντο από τα δεξιά ο Μαντούκα με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ΑΕΚ.

65' Σουτ του Σκόκο έξω από την περιοχή εύκολα μπλόκαρε ο Κούτσιακ.

73' Απίστευτη εκτέλεση από τον Κοστίν από τα 35 μέτρα με τον Σάχα να κάνει μία εκπληκτική εκτίναξη στο "Γάμα" της εστίας του και να διώχνει σε κόρνερ.

74' Ο Σκόκο Πήρε με μαγκιά τη μπάλα από τη σέντρα, βγήκε τετ α τετ και με ένα απλό τσίμπημα της μπάλας έστειλε τον Κούτσιακ να μαζεύει τη μπάλα απο τα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

79' Ο Αραούχο πέρασε τη μπάλα στον Σκόκο που μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ και το 3-0 για την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Σάχα, Καφές (71' Ενσαλίβα), Αραούχο, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Λεονάρντο (67' Ταχτσίδης), Μαντούκα, Μάκος, Μπλάνκο, Σκόκο (85' Καράμπελας)

ΒΑΣΛΟΥΙ: Κούτσιακ, Ζμέου (70' Κοστίν), Ζερλέμ, Μπούχους, Ζιμπάρ, Μπάλατσε, Τεμβανγέρα, Λιουμπίνκοβιτς (78' Γιοβάνοβιτς), Πάβλοβιτς, Γουέσλεϊ, Φάρκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου