ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Όλες οι επαφές που έχουν γίνει με την ομάδα του Γκάκα δείχνουν ότι είναι κοντά στο να κλειστεί αυτή η μεταγραφή του στην ΑΕΚ για να καλύψει την θέση του δεξιού μπακ , και ίσως και αύριο να τελειώσει το θέμα.





Ο τραυματισμός του Νίκου Καράμπελα στον αγώνα με την Μπόκα θα εκτιμηθεί το πόσο καιρό θα μείνει έξω από της αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μετά την μαγνητική τομογραφία που θα κάνει αύριο.



Οι επενδυτές τι γίνεται με το θέμα αυτό κανείς δεν ξέρει εάν τελικά θα μπουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου , οι συνεχόμενες αναβολές για να μας πουν για το ποιοι είναι καθώς και για το εάν θα μπουν , από τους διοικούντες της ΠΑΕ έχει κουράσει τον κόσμο.

Πότε θα μας πουν κάτι για το θέμα αυτό ?



Μετά την λήξη της συνεργασίας με την LG για την διαφήμιση στην φανέλας δεν υπάρχει κάποια εταιρία ακόμα να έχει δείξει ενδιαφέρον οι κύριοι της ΠΑΕ τι κάνουν για αυτό το θέμα?



Παράταση για τα εισιτήρια διαρκείας ανακοίνωσε η ΠΑΕ από της 10 Αυγούστου θα διατίθενται μόνο από τα γραφεία του τμήματος στην οδό Γράμμου 69-71, Μαρούσι.

(Τηλ. Επικ. 801-100-2121)

Την Τέταρτη 12 Αυγούστου και ώρα 19:45 είναι προγραμματισμένο το νέο φιλικό της ΑΕΚ με αντίπαλο την Ισπανική Μαγιόρκα.

Από το φιλικό θα απουσιάσουν οι Κυργιάκος, Μάκος, Τζεμπούρ, Μαϊστόροβιτς, Χετεμάι, Παυλής, Ταχτσίδης. γιατί έχουν κληθεί στης Εθνικές τους ομάδες τους καθώς και οι τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου