ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Αραούχο




Παίκτης της ΑΕΚ και με τη βούλα για τα επόμενα 3 χρόνια είναι ο Κάρλος Αραούχο! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aek365.gr ο αργεντινός δεξιός μπακ πήγε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) στα γραφεία του ατζέντη του και στις 12.16 έβαλε την υπογραφή του στο προσύμφωνο που του είχε αποστείλει η ΑΕΚ. Ουσιαστικά η μεταγραφή έκλεισε και θα ολοκληρωθεί μόλις ο 27χρονος αργεντινός περάσει απο ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα. Οι πληροφορίες θέλουν τον Αραούχο να φτάνει στην Ελλάδα είτε την Κυριακή (16/7) είτε τη Δευτέρα (17/7) όπου και θα παρουσιαστεί από την ΑΕΚ επίσημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Θανόπουλος έστειλε με φαξ στον παίκτη σπίτια όπου μπορεί να διαλέξει κατά τη διαμονή του στην Αθήνα και την ΑΕΚ.

Aυτός είναι ο Αραούχο

Ο Αραούχο είναι 1,72μ. και 69 κιλά και έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια, Ατλέτικο Ραφαέλα, Ρασίγκ Κλουμπ, Εστουντιάντες (11 συμμετοχές), Νιούελς Ολντ Μπόις (24 συμμετοχές), Ολίμπο (24 συμμετοχές, 1 γκολ) και Ουρακάν με την οποία την περασμένη χρονιά είχε 36 συμμετοχές, ένα γκολ, επτά κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη. Η περσινή χρονιά ήταν η καλύτερη σε προσωπικό επίπεδο για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ. Ο Αραούχο ήταν το βασικό μπακ σε μία πορεία πρωταθλητισμού που έκανε η Ουρακάν η οποία έχασε τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αραούχο έρχεται σε καλή φυσική κατάσταση μια και στις 5 Ιουλίου έπαιξε για τελευταία φορά με την Ουρακάν απέναντι στην Βελέζ. Όσο αυτό το διάστημα, με λίγες εβδομάδες ξεκούρασης, δεν σταμάτησε να προπονείται. Από εκεί και πέρα βέβαια είναι στην κρίση του Ντούσαν Μπάγεβιτς αν θα τον χρησιμοποιήσει από την αρχή στον αγώνα της Πέμπτης με τη Βασλούι ή θα προτιμήσει να τον αφήσει στον πάγκο και να εμπιστευτεί τον Κουτρομάνο στο δεξί άκρο της άμυνας (ο Γεωργέας, λογικά, θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Χουανφράν και τον τραυματία Καράμπελα στα αριστερά).

Και το θέμα του δεξιού μπακ λοιπόν έκλεισε για την Ενωση η οποία τώρα αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού προκειμένου να κλείσει τις μεταγραφές της.



Πηγή aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου