ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΚΑΙ ΑΡΤΣΕ




Ο Νικολάς Μπιάνκι Αρτσε επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με την ΑΕΚ .

Η αργεντίνικη παροικία της ΑΕΚ απέκτησε ένα ακόμα μέλος, τον Νικολάς Μπιάνκι Αρτσε και οι συστάσεις που μας έρχονται από την χώρα του τανγκό για τον 22χρονο δεξιό οπισθοφύλακα είναι εξαιρετικές.
Καταφέραμε να επικοινωνήσουμε μέσω τηλεφώνου με τον νέο αμυντικό του Δικεφάλου και μας εξέφρασε την χαρά και τον ενθουσιασμό του που έρχεται στην Ελλάδα:
"Κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Ερχομαι στην Ευρώπη να συνεχίσω την καριέρα μου και η επιλογή μου να αγωνιστώ στην ΑΕΚ είναι η καλύτερη που θα μπορούσα να κάνω. Γνωρίζω ήδη πολλά για την νέα μου ομάδα, ξέρω ότι προκρίθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και επίσης είμαι ενήμερος για το γεγονός ότι στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν κι άλλοι συμπατριώτες μου. Ειλικρινά είμαι πολύ ευτυχισμένος που έρχομαι στην ΑΕΚ και ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα της".
Ο Αρτσε επικοινώνησε με τον Σεμπάστιαν Σάχα, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Σαν Λορέντσο (πρώην πλέον ομάδα του Νικολάς Αρτσε) μέχρι και το 2003 και του μετέφερε το κλίμα στην ΑΕΚ: "Ο Σάχα μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Αναφέρθηκε στον κόσμο της ΑΕΚ, ο οποίος όπως μου είπε είναι συγκλονιστικός και βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην ομάδα. Μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τους νέους συμπαίκτες μου και για τον προπονητή".
Στόχος του Αργεντινού πρώην άσσου της Σαν Λορέντσο είναι: "Να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο βασικός μου στόχος με την νέα μου ομάδα. Επίσης, θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ΑΕΚ να πραγματοποιήσουμε και μια πολύ καλή πορεία και στην Ευρώπη".
Ο Νικολάς Μπιάνκι Αρτσε έρχεται στην Ενωση ως δανεικός για ένα χρόνο με οπσιόν αγοράς.

Πηγή aek365.gr

ΓΙΑΧΙΤΣ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ




Παίχτης ΑΕΚ για επόμενα 4 χρόνια θα είναι ο Σάνελ Γιάχιτς , ο παίχτης λίγο πριν της 6 βγήκε από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ έχοντας υπογράψει το νέο του τετραετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕΝΤΡ ΜΠΑΚ

Σήμερα τελειώνουν οι μεταγραφές και η ΑΕΚ θα κάνει ακόμα δυο κινήσεις για έναν επιθετικό και ένα σέντερ μπακ ώστε να κλείσει το ρόστερ της.

Για τον επιθετικό κινείται για την απόκτηση του Ζόνας της Γκρέμιο οι πληροφορίες λένε ότι η ΑΕΚ εάν ανεβάσει την προσφορά της τότε ο παίχτης θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα αλλά θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα αφού δεν υπάρχει και πολύς χρόνος.

Για τον σέντερ μπακ παίζουν τα ονόματα των Γκαμπριέλ Ταμάς της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Νταβίντ Ρίβας της Ρεάλ Μπέτις και του Ρικάρντο Κόστα με τον τελευταίο να θεωρείται δύσκολη η μεταγραφή του.

Το μόνο που σίγουρο ότι και εάν γίνει σε λίγες ώρες θα ξέρουμε τι θα γίνει με τους παίχτες που θα αποχτηθούν.

Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ



Ο Σάνελ Γιάχιτς πρέπει να θεωρείται παίχτης της ΑΕΚ αυτή την ώρα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Το μονό που μένει όπως όλα δείχνουν είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

ΓΙΑΧΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ



Ο Σανέλ Γιάχιτς από σήμερα το βράδυ είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Η διοίκηση του δικεφάλου συμφώνησε (σε όλα) με τον Αρη και αύριο το πρωί, τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ο 27χρονος Βόσνιος αμυντικός έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει με την ΑΕΚ συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με ετήσιες αποδοχές περίπου 350.000 ευρώ ετησίως. Η Ενωση θα δώσει στον Αρη περίπου 550.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης, μπόνους συμμετοχών του παίκτη στις διοργανώσεις, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αρης θα εισπράξει και το ποσό που πρέπει να πάρει η κάθε ομάδα για συμμετοχή παίκτη στο Μουντιάλ του 2010.

Πηγή aek365.gr

Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ


Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του μόνο στο δεύτερο ημίχρονο και τη νίκη με 1-0 επί του Ατρομήτου δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναγνωρίζοντας πως τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός απέδωσε την εικόνα της ομάδας του στην κούραση και τους τραυματισμούς παικτών στη διάρκεια του αγώνα.

«Η κούραση επηρέασε την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλά. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος. Μας πίεσε, έκανε και μία καλή ευκαιρία. Η κούραση έπαιξε ρόλο. Ίσως και να μπορούσα να βάλω άλλους παίκτες στο γήπεδο. Είχαμε πρόβλημα με τον Σκόκο. Πονούσε στο πόδι και ήθελε να παίζει. Μετά τραυματίστηκε και ο Μαντούκα, μετά και ο Λεονάρντο. Κάναμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε πίεση αλλά όχι όση στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι είχαμε τρεις καλές ευκαιρίες να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ και να καθαρίσουμε τη νίκη. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι ο Ατρόμητος δεν ήταν κοντά στο γκολ», τόνισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός, ενώ σχολιάζοντας την απόδοση του Κρίστιαν Νέμεθ, είπε: «Ο Νεμέθ μπήκε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν απλός, βοηθούσε. Πιστεύω θα μας βοηθήσει». Όταν ρωτήθηκε για τις μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν, απέφυγε να απαντήσει και αποχώρησε ευχόμενος καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα στον Ατρόμητο.

Ο Γιώργος Δώνης εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, αλλά και για την αποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του. «Όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες, στις ευκαιρίες που δημιουργείς πρέπει να βάζεις γκολ. Και εμείς δεν το κάναμε. Υπάρχουν δύο λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή που επηρέασαν τον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν δίνει πέναλτι υπέρ μας, που έγινε στον Τάτο. Και στο γκολ της ΑΕΚ έχει προηγηθεί φάουλ που δεν καταλογίστηκε. Σε γενικές γραμμές είχαμε καλή παρουσία. Έχουμε δυνατότητες και θα πρέπει σιγά σιγά να συνδυάζουμε καλές εμφανίσεις με αποτελέσματα», ενώ αναφέρθηκε στην ώρα της διεξαγωγής του αγώνα. «Είναι τραγικό να γίνονται τέτοια ώρα τα παιχνίδια. Στην Ιταλία βάζουν τα ματς το βράδυ. Είναι κακή η απόφαση. Παίξαμε δύο ματς 16:45 και ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ».

Παράλληλα στάθηκε και στο γεγονός ότι οι παίκτες της ΑΕΚ με τους οποίους συνεργάστηκε την περασμένη σεζόν τον χαιρέτησαν. «Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που ήρθαν να με χαιρετήσουν σχεδόν όλοι. Παρότι ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις από την θητεία μου στην ΑΕΚ. Οι παίκτες δείχνουν να έχουν καλές αναμνήσεις από τον πρώην προπονητή τους».


Πηγή sport-fm.gr


ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ




Με το δεξί ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΚ που νίκησε με 1-0 μέσα στο Περιστέρι με γκολ του Μπλάνκο.

Πρώτο ημίχρονο

2' Ο Καφές πέρασε κάθετη πάσα στον Μπλάνκο, η μπάλα έδειχνε να τη σταματά με το χέρι αμυντικός του Ατρόμητου.

14' Καλή στιγμή για τον Ατρόμητο ο Κουτσόπουλος μπήκε στην περιοχή έκανε από πλάγια θέση το σουτ, με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σάχα.

17' Ο Νάτσο Σκόκο αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η ΑΕΚ.

28΄Η ώρα του Κρίστιαν Νέμεθ έφτασε. Ο Σκόκο αναγκαστική για την Ένωση.

Δεύτερο ημίχρονο

50' Ευκαιρία για τον Ατρόμητο ο Περόνε βγήκε τετ α τετ με τον Σάχα, όμως ο Αργεντινός έβγαλε το σουτ.

58' Ο Νέμεθ έκανε μία εκπληκτική ενέργεια από τα δεξιά, έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπλάνκο που εξ επαφής εκτέλεσε τον Μιχαηλίδη. 0-1 για την ΑΕΚ.

70' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ ο Νέμεθ με τον Μπλάνκο βγήκαν δύο εναντίον ενός, ο Νέμεθ έδωσε την τελική πάσα στον Αργεντινό το σουτ του οποίου όμως από το πέναλτι πήγε πάνω στον Μιχαηλίδη που απέκρουσε.

72' Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Και πάλι ο Νέμεθ συνδιάστηκε άψογα με τον Μπλάνκο, ο τελευταίος έκανε το σουτ από κοντά και είδε τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

83' Σέντρα του Γιαχάγια από τα δεξιά, κεφαλιά του Μπλάνκο πέφτει ο Μιχαηλίδης και μπλοκάρει.

90+3 Ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Καλαντζή εξ επαφής να κάνει την καρφωτή κεφαλιά και τον Σάχα να διώχνει σε κόρνερ.




Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα, Νάστος, Μαρίνος (76' Πόποβιτς), Κουτσόπουλος, Φαβάλι, Σαρμιέντο, Τάτος (59' Σφακιανάκης), Νεμπεγλέρας, Μπρίτο, Περόνε (66' Καλαντζής)

ΑΕΚ: Σάχα, Χουανφράν, Αλβες, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Λεονάρντο (79' Γιαχάγια ), Μάκος, Καφές, ΙΣκόκο (29' Νέμεθ), Μαντούκα (46' Καράμπελας), Μπλάνκο.

Ο ΧΕΡΣΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως επήλθε συμφωνία με την ολλανδική Twente για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Youssouf Hersi, ο οποίος αύριο το πρωί θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο για 1+2 χρόνια.

Μέρος της μεταγραφής αυτής αποτέλεσε και η παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Perparim Hetemaj στην Twente.


Πηγή aekfc.gr

ΧΕΡΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑΧΙΤΣ

Ο Γιουσούφ Χέρσι αναμένεται σήμερα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο παίχτης βρίσκεται από εχθές στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Νέα βελτιωμένη προσφορά έκανε εχθές το βράδυ η ΑΕΚ στον Άρη για τον Σάνελ Γιάχιτς ο οποίος ήταν για δεύτερο ματς του Άρη εκτός αποστολής. Στον Άρη δεν υπολογίζουν τον παίχτη και με την νέα βελτιωμένη προσφορά της ΑΕΚ , έτσι όλα δείχνουν ο παίχτης θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΕΚ




Σήμερα κάνει πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Το ματς θα ξεκινήσει στης 16.45 με τηλεοπτική μετάδοση από το Nova Sports1.

Με νίκη θέλει να ξεκινήσει η ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να κατεβάσει την ιδία ενδεκάδα όπως ήταν με την Βασλούι με τους Σάχα, Καφές , Αραούχο, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Λεονάρντο, Μαντούκα, Μάκος, Μπλάνκο, Σκόκο.

Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΧΕΡΣΙ


Ο δεξιός χάφ της Τβέντε , Γιουσούφ Χέρσι βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Αθήνα ενώ τώρα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με την ΑΕΚ.
Ο Γιουσούφ Χέρσι θα γίνει ανταλλαγή με τον Περμπαρίμ Χετεμάι που θέλει να συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού αφού βλέπει ότι δεν θα παίζει.

Χαλάει του Ολεγκέρ αφού ο παίχτης δεν κατεβάζει της οικονομικές απαιτήσεις του και η ΑΕΚ δεν είναι διαθετημένη να ανεβάσει την προσφορά της.

Επίσημη πρόταση στον ΑΡΗ για την απόκτηση του Γιάχιτς έκανε η ΑΕΚ αλλά η διαφορά στο οικονομικό δεν είναι μεγάλη περίπου στα 150-200 χιλιάδες ευρώ και στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι τελικά θα γίνει αυτή η μεταγραφή.

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΡΙΟ Η ΑΕΚ

Αύριο ξεκινάει το πρωτάθλημα για την ΑΕΚ αφού το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε λόγω των πυρκαγιών στην Αττική.

Το Πρωτάθλημα ξεκινά από το Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Μετά τη πρόκριση στους ομίλους του Europa League με την νίκη επί της Βασλούι με 3-0 η ψυχολογία των παιχτών είναι ανεβασμένη αλλά το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν και η ΑΕΚ πρέπει να προσέξει και να είναι συγκεντρωμένη εάν θέλει να πάρει την νίκη.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Πρόκειται για τους: Σάχα, Λούκατς, Καφέ, Αραούχο, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Λεονάρντο, Μαντούκα, Κουτρομάνο, Μακό, Καράμπελα, Μπλάνκο, Παυλή, Μανωλά, Γιαχάγια, Νέμεθ, Ιορντάκε, Γεωργέα, Σκόκο, Ταχτσίδη, Γκέντσογλου.

Από την αποστολή είναι για ένα ακόμα ματς ο Ράφικ Τζεμπούρ και όπως όλα δείχνουν αποτελεί ξένο σώμα στην ομάδα.

Το πιο πιθανό είναι η ΑΕΚ να παραταχθεί με την ιδία ενδεκάδα που έπαιξε με την Βασλούι δηλαδή με τους Σάχα, Καφές , Αραούχο, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Λεονάρντο, Μαντούκα, Μάκος, Μπλάνκο, Σκόκο.

Το ματς είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στο Περιστέρι για της 16.45 με τηλεοπτική μετάδοση από το Nova Sports1.

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΚΑΦΕΣ « ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ »



Ο Παντελής Καφές εκτιμά πως η κλήρωση της ΑΕΚ (Μπενφίκα, Έβερτον, Μπάτε Μπορίσοφ) είναι δύσκολη και η ομάδα του θα χρειαστεί να κάνει μεγάλη προσπάθεια αν θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League. «Όλα τα γκρουπ είχαν σπουδαίες ομάδες. Θεωρώ πως είχαμε δύσκολη κλήρωση και θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να προκριθούμε» .
«Όλες οι ομάδες είναι αρκετά καλές στον δικό μας όμιλο. Ακόμη και η τέταρτη του ομίλου, η Μπάτε Μπορίσοφ, ήταν πέρσι στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό νομίζω λέει πολλά» είπε ο Έλληνας μέσος ενώ αναφέρθηκε και στο καινούργιο σύστημα διεξαγωγής των αγώνων το οποίο χαρακτήρισε «πιο δίκαιο. Πλέον οι ομάδες παίζουν δύο φορές μεταξύ τους και όλα είναι διαφορετικά. Αν κάνεις κάποιο “λάθος” στο πρώτο ματς γίνεται να το διορθώσεις και δεν είναι όπως παλαιότερα που έπαιζες μια φορά με την κάθε ομάδα.

Πηγή sport-fm.gr

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ EUROPA LEAGUE




Η ΑΕΚ κληρώθηκε με της Μπενφίκα (Πορτογαλία) , Έβερτον (Αγγλία) , ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία) και είναι στον 9ο όμιλο.

Το Πρόγραμμα είναι

Έβερτον-ΑΕΚ 17/9
ΑΕΚ-Μπενφίκα 1/10
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-ΑΕΚ 22/10
ΑΕΚ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 5/11
ΑΕΚ-Έβερτον 2-3/12
Μπενφίκα-ΑΕΚ 16-17/12


Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΣΤΟ SPORT FM



Βέβαιος πως η ΑΕΚ μέρα με τη μέρα θα παρουσιάζεται βελτιωμένη δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ δεν έκρυψε τα αισθήματά του για την «Ένωση». «Η ΑΕΚ είναι η ζωή μου», τόνισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός, ενώ παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα-έπειτα και από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League-και προανήγγειλε ενίσχυση με 2-3 ακόμη παίκτες.

Αναφερόμενος στη νίκη-πρόκριση απέναντι στη Βασλούι είπε: «Το πρώτο ημίχρονο δεν άρεσε ούτε στους φιλάθλους ούτε στα ΜΜΕ. Εμένα μου άρεσε γιατί κάναμε αυτά που ζητήσαμε. Δεν δώσαμε ευκαιρία στον αντίπαλο και θέλαμε να έχουμε εμείς την κατοχή της μπάλας, για να εκμεταλλευτούμε τις ατομικές ικανότητες κάποιων παικτών μας. Αυτό στο δεύτερο ημίχρονο έγινε πολύ καλά. Ήθελα ηρεμία και υπομονή στο πρώτο μέρος. Είναι διαφορετικά όταν ο αντίπαλος δεχτεί γκολ, αφού ανοίγεται και δίνει χώρους. Εμείς το εκμεταλλευτήκαμε αυτό», ανέφερε.

Παράλληλα σχολίασε την απόδοση του Νάτσο Σκόκο και τη θέση που αγωνίζεται. «Δεν είναι θέμα ο Σκόκο τι είναι, αλλά πού πρέπει να παίζει. Να ταιριάζει με παίκτες που είναι στην ίδια ενδεκάδα. Έχει παίξει και με δύο και με τρία σέντερ φορ στον ίδιο αγώνα. Βεβαίως μπορεί να παίξει καλά και πίσω από τον σέντερ φορ, αλλά μπορεί με την ίδια επιτυχία να παίξει αριστερά και δεξιά. Πήγε πολύ καλά χθες και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Μπορεί να το κάνει, αλλά πολλές φορές λόγω της ικανότητάς του κάνει κάποια υπερβολικά πράγματα».

Παράλληλα δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια και προανήγγειλε μεταγραφές. «Πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι με τις μεταγραφές. Οι παίκτες που θα πάρουμε και αυτοί που ήρθαν ήδη θα μπουν γρήγορα μέσα στο παιχνίδι της ομάδας», είπε, ενώ ερωτηθείς για τις περιπτώσεις των Γιάχιτς και Ολεγκέρ απάντησε: «Δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει. Ο πρόεδρος προσπαθεί να κάνει τη δουλειά. Μη με ρωτάτε τι πιστεύω εγώ. Αν θα πάρει και τους δύο θα δούμε. Μην ανησυχείτε. Δεν θα φάτε εσείς ξύλο, εγώ θα φάω (γέλια)», ενώ πρόσθεσε «…εγώ ζήτησα παίκτες μέσα στις οικονομικές δυνατότητες που έχουμε. Θέλουμε να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές».

Για τη νέα πρόκληση του Europa League τόνισε: «Η ομάδα μου δεν έχει τόσο πείρα στα ευρωπαϊκά ματς. Μόνο τρεις παίκτες έχουν. Δεν φοβόμαστε, ούτε μεγαλύτερες και πιο δυνατές ομάδες από μας. Θέλουμε να παίζουμε μαζί τους. Η ΑΕΚ έχει χάσει πολλούς πόντους στην Ευρώπη και αν κερδίζουμε βαθμούς κερδίζει και η Ελλάδα».

Όταν ρωτήθηκε ποια από τις ομάδες που έχει δημιουργήσει στην καριέρα του είναι η καλύτερη, απάντησε: «Δεν μπορώ να διαλέξω. Η ΑΕΚ είναι η ομάδα μου, είναι η ζωή μου. Η ΑΕΚ την περίοδο 1994-1996 ήταν πολύ καλή, αλλά και ο Ολυμπιακός μετά».

Την προσεχή Κυριακή η ΑΕΚ ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Τι στόχους έχει η «Ένωση» σε αυτό το νέο μαραθώνιο; «Προσπαθούμε να ξεχάσουμε το ματς με τη Βασλούι. Κι εγώ προσπαθώ, αλλά δεν με αφήνετε εσείς. Μας περιμένει ένας δυνατός αντίπαλος που θέλει τη νίκη, όπως και εμείς. Είχα πει πέρυσι πως δεν μπορώ να υποσχεθώ πρώτη θέση. Από παιχνίδι σε παιχνίδι η ΑΕΚ θα γίνεται καλύτερη και θα δούμε. Αν ο κόσμος μείνει ευχαριστημένος θα είμαστε κι εμείς ακόμη περισσότερο».

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα βρεθεί σε περίπου ένα μήνα στην… περίεργη θέση να αναμετρηθεί με τον Τιμούρ Κετσπάγια, άλλοτε παίκτη του στην ΑΕΚ, στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. «Όταν έχεις κάποιον σαν παίκτη και τον αντιμετωπίζεις σαν προπονητή είσαι χαρούμενος. Χαίρομαι που είναι σε αυτή τη θέση, που προσπαθεί και πάει καλά. Καθένας έχει τη δική του νοοτροπία και ψυχολογία. Ο Κετσπάγια φτιάχνει τη δική του φιλοσοφία. Δεν μπορείς να πεις ότι ένας προπονητής δεν φτιάχνει την ομάδα του στα δικά του αγωνιστικά πρότυπα».

Πηγή sport-fm.gr

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ



Σήμερα θα γίνει η κλήρωση για τους ομίλους του Europa League στο στο Μόντε Κάρλο του Μονακό στης 2 το μεσημέρι.

Η ΑΕΚ είναι στον τρίτο γκρουπ δυναμικότητας

Τα Γκρουπ δυναμικότητας

1ο Γκρουπ
Βέρντερ Βρέμης (Γερμανία)
Βιγιαρεάλ (Ισπανία)
Ρόμα (Ιταλία)
Αϊντχόφεν (Ολλανδία)
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)
Αμβούργο (Γερμανία)
Μπενφίκα (Πορτογαλία)
Βαλένθια (Ισπανία)
Παναθηναϊκός (Ελλάδα)
Άγιαξ (Ολλανδία)
Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

2ο Γκρουπ
Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)
Βασιλεία (Ελβετία)
Λιλ (Γαλλία)
Σέλτικ (Σκωτία)
Έβερτον (Αγγλία)
Μπριζ (Βέλγιο)
Χέρενφεν (Ολλανδία)
Γαλατάσαραϊ (Τουρκία)
Άντερλεχτ (Βέλγιο)
Αούστρια Βιέννης (Αυστρία)
Κοπεγχάγη (Δανία)
Λάτσιο (Ιταλία)

3ο Γκρουπ
Χέρτα Βερολίνου (Γερμανία)
Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)
Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία)
ΑΕΚ (Ελλάδα)
Σλάβια Πράγας (Τσεχία)
Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία)
Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία)
Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία)
Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ)
Τβέντε (Ολλανδία)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)
Φούλαμ (Αγγλία)

4ο Γκρουπ
ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία)
Τουλούζ (Γαλλία)
Κλουζ (Ρουμανία)
Τζένοα (Ιταλία)
Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία)
Τιμισοάρα (Ρουμανία)
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία)
Νασιονάλ (Πορτογαλία)
Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)
Στουρμ Γκρατς (Αυστρία)
Βέντσπιλς (Λετονία)
Σέριφ Τιρασπόλ (Μολδαβία)



Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΦΕΣ

Η πρόκριση για τους ομίλους του Europa League φέρνει μεταγραφές στην ΑΕΚ η υπόθεση του Ολεγκέρ είναι σε πολύ καλό δρόμο και ο παίχτης αναμένεται στην Αθήνα ίσως και σήμερα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ όπως είπε ο πρόεδρος της ΑΕΚ Νίκος Θανόπουλος. Όσο για τον επιθετικό της Γκρεμιο Ζονάς εάν και είναι δύσκολη η μετακίνηση του θα προσπαθήσει για να έρθει ο παίχτης στην ΑΕΚ.

Μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ τα χρήματα που θα έπαιρνε ο ΠΑΟΚ από την πρόκριση του και τα τηλεοπτικά θα τα μοιραστούν οι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αυτό είναι επιπλέον έσοδο στα ταμεία της ΑΕΚ συν από αυτά που θα πάρει για την πρόκριση της , και τα τηλεοπτικά.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ





Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης. «Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες μου έκαναν αυτό που έπρεπε. Αξίζει συγχαρητήρια σε καθέναν από αυτούς. Ευχαριστούμε και τον κόσμο για τη συμπαράσταση»

«Σήμερα κάναμε αυτά που θέλαμε. Πετύχαμε ένα πάρα πολύ καλό σκορ, απέναντι σε μία ομάδα που ήταν καλή. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μου έκαναν αυτό που έπρεπε. Ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να δεχθούμε γκολ. Γι' αυτό και προσπαθούσαμε να το αποφύγουμε. Ήθελα να έχουμε μπάλα στα πόδια περισσότερο, να μην πουλάμε τη μπάλα, να μην βγαίνουμε έξω από το χώρο μας και να δίνουμε χώρο στον αντίπαλο. Αξίζει συγχαρητήρια σε καθέναν έναν από αυτούς. Ευχαριστούμε και τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Ήταν μία ωραία βραδιά για την ΑΕΚ. Τώρα έχουμε μία υποχρέωση την Κυριακή. Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι».







Κάρλος Αραούχο

«Πρώτος μας στόχος ήταν η πρόκριση. Τα καταφέραμε και γι’ αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι» δήλωσε, για την πρόκριση της νέας του ομάδας, ο Αργεντινός αμυντικός, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα: «Είναι πολύ ευχάριστο να κάνεις καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο σου και να βλέπεις τη νέα σου ομάδα να προκρίνεται στους ομίλους του Europa League. Δεν έχω πρόβλημα, αγωνιστικά, με την προσαρμογή μου στην ΑΕΚ. Είχα, ήδη, αρκετά παιχνίδια στο αργεντίνικο πρωτάθλημα. Όλοι με «αγκάλιασαν» και με βοηθούν να προσαρμοστώ γρήγορα. Χαίρομαι που είμαι στην ομάδα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για αυτήν». Για τον κόσμο της ΑΕΚ, ο 27χρονος τόνισε: «Είναι θετικό να ακούς τον κόσμο να σε στηρίζει σε όλο το ματς, να σε «σπρώχνει» για να πάρεις αυτό που θέλεις».








Λεονάρντο

«Σίγουρα είναι μια σημαντική μέρα. Αυτό που θέλαμε ήταν η πρόκριση και τα καταφέραμε. Ήμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε το στόχο μας. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε από αυτά που δείξαμε μέσα στο γήπεδο» είπε ο Βραζιλιάνος μέσος. «Τώρα πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι και να... γεμίσουμε μπαταρίες για τη συνέχεια και στο πρωτάθλημα» συμπλήρωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ για τη συνέχεια της ομάδας. Για την εξέλιξη του παιχνιδιού και για την εμφάνιση του ίδιου, ο Λεονάρντο είπε: «Θέλαμε να πετύχουμε γκολ γρήγορα. Δεν καταφέραμε να το πετύχουμε στο πρώτο μέρος, αλλά ο κόσμος με την υπομονή που έδειξε μας βοήθησε. Στο πρώτο γκολ κατάφερα να κάνω μια πολύ καλή σέντρα και ο Μαντούκα να πετύχει ένα ωραίο γκολ που «άνοιξε» το ματς. Γι’ αυτό καταφέραμε να πετύχουμε ακόμα δύο καταπληκτικά γκολ με τον Σκόκο και να πάρουμε την πρόκριση».




ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ – ΒΑΣΛΟΥΙ




Η καλή εμφάνιση της ΑΕΚ κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

Το πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν εγκλωβισμένη στην διπλή ζώνη άμυνας της Βασλούι και με της καθυστερήσεις που έκαναν οι παίχτες της έκοβαν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο για την Ένωση αφού ο Μάκος έπαιξε λίγο πιο πίσω για να ελευθερωθεί ο Καφές ώστε να μπορεί να γίνει η ΑΕΚ πιο επιθετική.

Από τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημίχρονου έδειξε ότι θα ήταν μια διαφορετική ΑΕΚ με περισσότερη πίεση στο χώρου του κέντρου και ανέβασμα όλης της ομάδας πιο ψηλά υποχρεώνοντας τους Ρουμάνους να κάνουν λάθη.

Έτσι ήρθε το 3-0 και η πρόκριση.

Ο Σάχα χρειάστηκε να επέμβει μια φορά μετά το φαουλ που εκτέλεσε από 30 μέτρα ο

Κοστίν και ενώ η μπαλα πηγενε στο παραθυράκι ο Αργεντινός με τα ακροδάχτυλα έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Ο Αραούχο αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και στα αμυντικά καθήκοντα αλλά και σε οργανωτικά με κορυφαία την ασιστ στο τρίτο γκολ δίνοντας την πασά στον Σκόκο.

Ο Ζεράλντο για ακόμα μια φορά ήταν πολύ θετικός όσες φορές και εάν χρειάστηκε να επέμβει για να κόψει της επιθέσεις των Ρουμάνων.

Ο Χουανφράν παραδόξος πήγε αρκετά καλά και συνεργάστηκε με Μαντούκα, Σκόκο ανάλογα ποιος έπαιζε αριστερά.

Ο Μάκος έπαιξε λίγο πιο πίσω για να ελευθερωθεί ο Καφές ώστε να μπορεί να γίνει η ΑΕΚ πιο επιθετική.

Ο Μαντούκα ήταν βγαλμένος από τα παλιά δείχνοντας ότι είναι ο ποιο φορμασιμένος παίχτης της ΑΕΚ βοήθησε πολύ και ήταν ο σκόρερ του πρώτου γκολ.

Ο Σκόκο ήταν αυτός που θέλει κάθε προπονητής τα έκανε όλα έκοβε ,έβγαζε την ΑΕΚ στην επίθεση και σημείωσε δυο γκολ.

Ο Μπλάνκο εάν και δεν πέτυχε κάποιο γκολ ήταν πολύ καλός και βοήθησε απελευθερωθούν οι Σκόκο, Μαντούκα.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

ΑΕΚ – ΒΑΣΛΟΥΙ 3-0




Με το επιβλητικό 3-0 πηρε την πρόκριση η ΑΕΚ για τους ομίλους του Europa League μπροστά σε 25.000 φίλους της.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν πατούσε καλά στο γήπεδο είχε κάποιες καλές φάσεις αλλά με αρκετούς παίχτες να είναι εκτός αγώνα και σε αυτό συνέβαλε και το ότι η Βασλούι έπαιζε πολύ κλειστά και με διπλή ζώνη άμυνας.

Τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά και από τα πρώτα λεπτά έδειξε ότι θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση όπως και έγινε.

Πρώτο ημίχρονο

7' Καλή στιγμή για την ΑΕΚ με τον Μαντούκα να εκτελεί φάουλ από τα δεξιά, ο Μαϊστόροβιτς έπιασε μέσα στην περιοχή μία χαλαρή κεφαλιά που πέρασε άουτ.

17' Ο Σκόκο μπήκε απο τα αριστερά έκανε την παράλληλη μπαλιά, με τις κόντρες στρώθηκε στον Καφέ που από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε ανενόχλητος το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει στα σώματα προ του Κούτσιακ.

35' Γυριστό σουτ του Καφέ πάνω από τα δοκάρια της Βασλούι.

39' Νέα καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Μπλάνκο μπήκε στην περιοχή τη γύρισε στον Μαντούκα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε επέστρεψε στον Μπλάνκο το σουτ του οποίου από καλή θέση και πάλι χτύπησε στα σώματα των αμυντικών και κατέληξε κόρνερ.

45 Εκπληκτικό σουτ στην κίνηση του Λεονάρντο έξω από την περιοχή η μπάλα λίγο άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Κούτσιακ.

Δευτέρο ημίχρονο

49' Ο Λεονάρντο μπήκε από τα αριστερά έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπλάνκο ο οποίος εξ επαφής έστειλε τη μπάλα άουτ.

59' Σέντρα του Λεονάρντο από τα δεξιά ο Μαντούκα με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ΑΕΚ.

65' Σουτ του Σκόκο έξω από την περιοχή εύκολα μπλόκαρε ο Κούτσιακ.

73' Απίστευτη εκτέλεση από τον Κοστίν από τα 35 μέτρα με τον Σάχα να κάνει μία εκπληκτική εκτίναξη στο "Γάμα" της εστίας του και να διώχνει σε κόρνερ.

74' Ο Σκόκο Πήρε με μαγκιά τη μπάλα από τη σέντρα, βγήκε τετ α τετ και με ένα απλό τσίμπημα της μπάλας έστειλε τον Κούτσιακ να μαζεύει τη μπάλα απο τα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

79' Ο Αραούχο πέρασε τη μπάλα στον Σκόκο που μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ και το 3-0 για την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Σάχα, Καφές (71' Ενσαλίβα), Αραούχο, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Λεονάρντο (67' Ταχτσίδης), Μαντούκα, Μάκος, Μπλάνκο, Σκόκο (85' Καράμπελας)

ΒΑΣΛΟΥΙ: Κούτσιακ, Ζμέου (70' Κοστίν), Ζερλέμ, Μπούχους, Ζιμπάρ, Μπάλατσε, Τεμβανγέρα, Λιουμπίνκοβιτς (78' Γιοβάνοβιτς), Πάβλοβιτς, Γουέσλεϊ, Φάρκας

ΑΕΚ – ΒΑΣΛΟΥΙ LIVE





ΑΕΚ – ΒΑΣΛΟΥΙ LIVE


http://www.iraqgoals.net/

ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΓΚΕΡ




Πολύ κοντά στην συμφωνία με τον Ολεγκέρ για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα είναι η ΑΕΚ. Οι πληροφορίες είναι ότι με τον Άγιαξ η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα το μόνο που απομένει είναι να κατεβάσει της οικονομικές απαιτήσεις του ο παίχτης εάν και η διαφορά δεν είναι μεγάλη έτσι στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι ο παίχτης τελικά θα έρθει στην ΑΕΚ.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΓΚΕΡΕΙΡΟ


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Roger Guerreiro. O 27χρονος ποδοσφαιριστής (25/05/82) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

ΑΕΚ – ΒΑΣΛΟΥΙ




Σήμερα στης 9 στο ΟΑΚΑ θα γίνει ο επαναληπτικός αγώνας για την είσοδο στους ομίλους του Europa League ΑΕΚ – Βασλούι.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα που έγινε στην Ρουμάνια.
Το ματς θα μεταδοθεί από το NovaSports1.

ΠΗΡΕ ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ



Παίχτης της ΑΕΚ είναι ο μεσοεπιθετικός Ρότζερ Γκερέιρο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Ο παίχτης υπόγραψε το νέο του συμβόλαιο εχθές το βράδυ. Η μεταγραφή θα ανακοινωθεί μόλις σταλεί ένα έγγραφο που απαιτείται από τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Συνέχεια της ενίσχυσης της ομάδας με δυο ακόμα παίχτες προσπαθεί να κάνει η ΑΕΚ για να αποκτήσει τους Ολεγκέρ από τον Άγιαξ , Ζόνας της Γκρέμιο.

Για τον Ολεγκέρ είναι σε καλό βαθμό οι συζητήσεις με τον Άγιαξ για τον δανεισμό του παίχτη και το μόνο που έχει απομείνει είναι να συμφωνήσει με τον παίχτη.

Όσο για τον επιθετικό της Γκρέμιο , Ζόνας παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία για την απόκτηση του αφού ο παίχτης θέλει να παίξει στην Ευρώπη.

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΓΚΕΡΕΙΡΟ Η ΑΕΚ


Στην Αθήνα είναι από τις 2.30 τα ξημερώματα ο 27χρονος Ρότζερ Γκερέιρο και οι συζητήσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ μα τον παίχτη και τον μάνατζερ του είναι σε προχωρημένο στάδιο και μάλλον θα είναι η νέα μεταγραφή της ΑΕΚ.

Εάν δεν αποκτηθεί ο Ρότζερ Γκερέιρο ο Γκιγιέρμο Μαρίνο θα είναι κατά πασά πιθανότητα η νέα μεταγραφή της ΑΕΚ αφού αγωνίζεται στην ιδία θέση και είναι η δεύτερη επιλογή του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Η ΑΠΟΣΤOΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΛΟΥΙ

Οι 20 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο.Ντούσαν Μπάγεβιτς, είναι οι εξής: Σάχα, Σκόκο, Καφές, Γεωργέας, Μαντούκα, Λεονάρντο, Καράμπελας, Αραμπατζής, Ζεράλντο, Ενσαλίβα, Ταχτσίδης, Γκέντσογλου, Χουανφράν, Μπλάνκο, Ιορντάκε, Μάκος, Γιαχάγια, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Παυλής.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ επικαλέστηκε ότι ένιωσε ενοχλήσεις στα γόνατα και έντονη κόπωση και αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα και θα υποβληθεί σε έλεγχο των γονάτων, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΜΠΕΡΝΣ


Δανεικός στην Κέρκυρα ο Νέιθαν Μπέρνς ο Αυστραλός παίχτης της ΑΕΚ για να πάρει παιχνίδια και στο ότι κρατούσε μια θέση ξένου δόθηκε τελικά την Κέρκυρα.



ΚΡΙΣΤΣΙΑΝ ΝΕΜΕΘ



Ο Κριστσιάν Νέμεθ δανεικός από την Λίβερπουλ για ένα χρόνο θα φοράει τα κιτρινόμαυρα. Ο 20χρονος Ούγγρος επιθετικός α φορά το νούμερο 29.

ΠΑΛΙ ΕΔΩ

Μετά από ολιγοήμερες διακοπές είμαστε πάλι μαζί.

Το διάστημα που έλειψα έγιναν πολλά το πρώτο ήταν οι μεγάλες φωτιές στην Αττική που ήταν και ένας λόγος που αναβλήθηκε το ματς της ΑΕΚ.

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ




Λεονάρντο

«Το γκολ αυτό μας δίνει ελπίδες για πρόκριση στους ομίλους, κάτι που με τη βοήθεια του κόσμου θα καταφέρουμε».

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι σημαντικό το γκολ θα πετύχαμε και πρέπει να νικήσουμε μέσα στο ΟΑΚΑ και να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε αρχικά ο 22χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Με το γκολ που σημειώσαμε μας ανέβηκε η ψυχολογία, αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την ισοπαλία μέχρι το τέλος. Το γκολ αυτό μας δίνει ελπίδες για πρόκριση στους ομίλους, κάτι που με τη βοήθεια του κόσμου θα καταφέρουμε»!

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είναι ντέρμπι και τα πάντα μπορούν να γίνουν. Θα δουλέψουμε καλά για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να βγει η δουλειά μέσα στο γήπεδο».

AΕΚ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ

Παρά την ήττα με 2-1 από την Βασλούι μια καλή ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να προκριθεί.

Με της επιστροφές των Σκόκο , Χουανφράν , Καφέ αναμένεται να προλάβει όπως και ο Καράμπελας και του Αραούχο η ΑΕΚ θα είναι πιο δυνατή και μια καλή ΑΕΚ μαζί με τον κόσμο της θα μπορέσει να προκριθεί στους του Europa League.

Βέβαια τα αμυντικά κενά που άφησε η μεταγραφή του Κυριάκου ήταν ορατά εχθές όσο και εάν ο αντικαταστατής του Ζεράλδο Άλβες προσπαθήσε για το καλύτερο.

Η Βασλούι δεν είναι η ομάδα φόβητρο αλλά με την κατάλληλη προσοχή και με της προσθήκες των παιχτών που απουσίαζαν καθώς και με μια έξυπνη τακτική η πρόκριση θα είναι τα χεριά της ΑΕΚ.

ΒΑΣΛΟΥΙ - ΑΕΚ 2-1




11': Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Γκερλέμ να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον Σάχα.
21': Η ΑΕΚ απαντάει στις ευκαιρίες με τον Τζιμπούρ, να μη μπορεί απέναντι στον Χαϊσάν, να ανοίξει το σκορ για την Ένωση.
29' Γκολ: Ο Γουέσλει με κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκερλέμ, ανοίγει το σκορ για την Βασλούι.
51': Ευκαιρία για την ΑΕΚ να ισοφαρίσει με την κεφαλιά του Μάκου από πλάγια θέση, να περνάει μόλις άουτ.
55': Δυνατό σουτ του Μπλάνκο έξω από την περιοχή, ο Χαϊσάν με υπερένταση διώχνει σε κόρνερ.
68': Ο Πάβλοβιτς ανατρέπει τον Τζιμπούρ εντός της περιοχής με τον διαιτητή της αναμέτρησης να υποδεικνύει πέναλτι.
69' Γκολ: Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αναλαμβάνει την εκτέλεση και ισοφαρίζει για την ΑΕΚ.
82': Ο Μαϊστόροβιτς ανατρέπει εντός της περιοχής τον Λιουμπίνκοβιτς με τον Ενζιμί να δίνει πέναλτι υπέρ των Ρουμάνων.
83' Γκολ: Ο Γουέσλει αναλαμβάνει την εκτέλεση και ξαναδίνει το προβάδισμα στη ρουμάνικη ομάδα.

Βασλούι: Χαϊσάν, Γκέντσεφ, Γκερλέμ (85' Ζμέου), Ακάκπο, Ζούμπαρ, Μπάλατσε, Τεμανζέρα (90' Γιοβάνοβιτς), Λιουμπίνκοβιτς, Πάβλοβιτς (75' Γκαντζιοβεάνου), Φάρκας, Γουέσλει

ΑΕΚ: Σάχα, Ζεράλδο Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Ενσαλίβα, Λεονάρντο (92' Γκέντζογλου), Τζιμπούρ, Μαντούκα, Κουτρομάνος, Μάκος, Μπλάνκο (89' Ιορντάνκε), Γεωργέας

Κίτρινες: 34' Ακάκπο, 50' Ζουμπάρ - 49' Μαϊστόροβιτς, 64' Γεωργέας

Μπάγεβιτς: «Μπορούμε αν δεν κάνουμε τα ίδια λάθη»

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δυο πλευρές. Το παιχνίδι είχε και ρυθμό αρκετά καλό σ' ένα διάστημα. Υπήρχαν ευκαιρίες και από τις πλευρές. Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να φύγουμε από εδώ και με την ισοπαλία. Γιατί κάναμε λάθη πολλά και δεχθήκαμε γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει και το πέναλτι που κάναμε. Έχουμε ένα σκορ που μας δίνει ελπίδες. Πρέπει να ξέρουμε πως θα είναι πολύ δύσκολο το δεύτερο παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε και τώρα έχουμε το δεύτερο ημίχρονο στην Αθήνα. Παρά τα προβλήματα που περάσαμε, σήμερα βρεθήκαμε σε ένα καλό ρυθμό, απ' όλους τους παίκτες. Έχουμε ένα σκορ το οποίο μας βολεύει. Θα προσπαθήσουμε στην ρεβάνς, θα είναι δύσκολο παιχνίδι και νομίζω πως αν η ΑΕΚ είναι καλύτερη από σήμερα θα προκριθούμε. Δεν θα είναι εύκολο όμως. Πρέπει να προσέξουμε στο επόμενο παιχνίδι, να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Ο αντίπαλος μας είναι καλός και δυνατός».

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

ΒΑΣΛΟΥΙ - ΑΕΚ LIVE




ΒΑΣΛΟΥΙ - ΑΕΚ LIVE ΤΟ ΝΟVA SPORTS 2
9.00


Το πρώτο ημίχρονο θα μεταδοθεί από το ΝΟVA SPORTS 2.

Και το δεύτερο από το ΝΟVA SPORTS 1 αφού θα έχει τελειώσει η μετάδοση του ΠΑΟΚ

Το ματς θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση από το ΝΟVA SPORTS 1 στης 12 το βράδυ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SPORTIVE

Το Sportive ως γνήσιο δημοσιογραφικό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης έβγαλε ακόμη μια είδηση βόμβα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Κάποια άλλα όμως Μέσα μην μπορώντας να αντέξουν το βάρος της δικής μας επιτυχίας των δικών μας δημοσιογράφων έτρεξαν να πουν πράγματα τα οποία δεν στέκουν.

Καταρχήν εμείς δεν αποκαλύψαμε την πηγή μας.

Και για να ξεκαθαρίσουμε κανένα απολύτως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΚ δεν γνώριζε για την είδηση της μετεγγραφής του Κυργιάκου στην ΑΕΚ.

Το Sportive ανήκει στον ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΧΑΙΩΝ ΑΚΤΗ το μοναδικό ανεξάρτητο δημοσιογραφικό οργανισμό που στην μετοχική του σύνθεση έχει μόνο δημοσιογράφους.

Και ασφαλώς την πληροφορία δεν την πήραμε από κανένα μέλος του Δ.Σ της ΑΕΚ Αθηνών.

Έχουμε άκρες καλές και στο Λίβερπουλ.

Τι θέλουν δηλαδή να απολύσουμε τους συνεργάτες μας στην Αγγλία για να μην βγάζουμε αποκλειστικά που πόνεσαν κάποια ανταγωνιστικά Μέσα στην Ελλάδα;

Και να ρωτήσω και κάτι άλλο αυτούς που έγραψαν ψευδώς ανακρίβειες θέλοντας να μας δημιουργήσουν πρόβλημα.

Από πότε ένας δημοσιογράφος αναγράφει τις πηγές ενός άλλου δημοσιογράφου σε ένα άλλο ΜΜΕ;

Που είναι η δεοντολογία;

Και μάλιστα με ψεύδη.

Όσοι χιλιάδες διαβάζουν sportive εδώ και χρόνια ξέρουν γιατί παραμένουμε σταθεροί στην κορυφή.

Και ακόμη δεν είδατε τίποτα;

sportive.com.cy/article.php?id=5472


Για το εάν είναι το site αυτό είναι συμφερόντων του Παντελή Αθηνή μετόχου της ΑΕΚ δεν μας είπε τίποτα.

ΤΕΛΟΣ Ο ΝΤΙΟΥΦ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ




H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή El Hadji Diouf και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Πηγή aekfc.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι μόλις τώρα συμφωνήσαμε με τη Liverpool FC στο οικονομικό σκέλος, για την πώληση του ποδοσφαιριστή Σωτήρη Κυργιάκου στο καθαρό ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους παράγοντες της Liverpool και συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις για να πετύχουμε και άλλα οφέλη υπέρ της ομάδας μας, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον. Μόλις οριστικοποιηθούν όλα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.


Πηγή aekfc.gr

ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ?



To sportive.com.cy είναι ένα Κυπριακό αθλητικό site θα με ρωτήσετε γιατί το αναφέρω? . Η απάντηση είναι ότι αυτό πρώτο έβγαλε την είδηση για της μεταγραφής του Κυριάκου στην Λίβερπουλ την Δευτέρα το βράδυ.

Θα μου πείτε ότι έκανε μια μεγάλη επιτυχία , αλλά εγώ θα σας πω ότι το site αυτό είναι συμφερόντων του ? Παντελή Αθηνή μετόχου της ΑΕΚ.

Αυτό μήπως σας λέει κάτι?

Μήπως οι κύριοι της ΠΑΕ γνώριζαν καλά το θέμα και έκαναν της κινήσεις τους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής?

Λέω εγώ.

TA ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΡΣΥΝΑ

Τα ίδια τα περσυνά έχουμε και φέτος με της μεταγραφές της τελευταίες μέρες έδωσαν τον Ριβάλντο που το κενό του δεν αναπληρώθηκε φέτος τον Κυριάκο θα υπάρξει αναπλήρωση ?

Είχαμε τον Νικολαΐδη να δίνει Δέλλα και Λυμπερόπουλο δωρεάν και τον Παπασταθόπουλο με περίπου 4 εκατ ευρώ. Το κενό του Σωκράτη αναπληρώθηκε με τον Κυριάκο. Αλλά οι άλλοι δυο βασικοί παίχτες δεν αναπληρωθήκαν τα κενά που αφήσαν.

Θέλουμε 11 μέρες ακόμα για να τελειώσουν οι μεταγραφές και όπως είπε ο Νίκος

Θανόπουλος θα αποκτηθούν δυο παίχτες και εάν περάσουμε στους ομίλους του Europa League θα γίνει και τρίτη μεταγραφή.

Έχουμε να παίξουμε με την Βασλούι και με τον Ολυμπιακό δυο σημαντικά ματς που θα κρίνουν κατά πολύ τόσο την Ευρωπαϊκή πορεία όσο και την πορεία μας στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ πάει και δίνει ένα βασικότατο παίχτη στην Λίβερπουλ και να τρέχει τώρα να βρει παίχτη ο οποίος να είναι φθηνός και καλός και να πας να παίξεις στην Ρουμάνια μόνο με 4 αμυντικούς παίχτες (Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Κουτρομάνος ).

Αυτά μπορούν να γίνουν μόνο στην ΑΕΚ αντί κύριοι της διοίκησης να κάνετε μεταγραφές για να ενισχυθεί η ομάδα εσείς την αποδυναμώνετε.

Κάποια στιγμή κύριοι της ΠΑΕ να βγείτε και να δώσετε εξηγήσεις στον κόσμο της ΑΕΚ για πολλά θέματα.

Τελικά μήπως ο κόσμος είναι που πραγματικά αγαπά και ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ ?

ΒΑΣΛΟΥΙ - ΑΕΚ



Σήμερα στης 9 ο πρώτος αγώνας για τους προκριματικούς ομίλους για το Europa League δίνει η ΑΕΚ κόντρα στην Ρουμανική Βασλούι.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το CONN-X TV αφού ακόμα κανένα κανάλι δεν έχει πάρει τα δικαιώματα .

Όσοι έχουν δορυφορικό πιάτο μπορούν να το δουν στο TVR2 Intelsat 10-02 (1.0W) - 12527.00 H 27500 ¾.

H LIVERPOOL ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟ


REDS AGREE DEAL FOR KYRGIAKOS
Liverpool today agreed a deal with AEK Athens for centre-back Sotirios Kyrgiakos, subject to a medical.
The 30-year-old Greek international will arrive at Melwood for a medical examination before the weekend.

Rafa Benitez told Liverpoolfc.tv: "We have nearly done the deal subject to a medical. He is a player with experience who can hopefully help us in defence.

"He has experience in British football and Rangers. After that with Frankfurt and the national team. He's a good player in the air, strong and aggressive. We were looking for a player with experience.

"He will have the medical this week, it has to be before the weekend

www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N165487090819-2245.htm


Παίκτης της Λίβερπουλ είναι και επίσημα ο Σωτήρης Κυργιάκος. Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους τη συμφωνία με την ΑΕΚ για την απόκτηση του 30χρονου αμυντικού, ο οποίος αναμένεται στο μεγάλο λιμάνι την Πέμπτη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
Ο προπονητής της ομάδας, Ράφα Μπενίτεθ, δήλωσε για τη μεταγραφή: «Η συμφωνία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, απλώς απομένει να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις ο παίκτης. Είναι ένας παίκτης με εμπειρία, που ελπίζουμε να μας βοηθήσει στην άμυνα. Διαθέτει πείρα από το βρετανικό ποδόσφαιρο, έχοντας αγωνιστεί στη Σκωτία με τη Ρέιντζερς, ενώ έχει παίξει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και είναι διεθνής. Είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, δυνατός και μαχητικός. Ψάχναμε έναν παίκτη με εμπειρία. Είναι καλό για τους νέους που έχουμε να μάθουν δίπλα σε πεπειραμένους ποδοσφαιριστές».

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στης 10 το πρωί αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ με προορισμό την Ρουμάνια όπου αύριο το βράδυ στης 9 θα αντιμετωπίσει την Βασλούι.



Κατά την αναχώρηση την αποστολής της ομάδας για τη Ρουμανία ,ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε

«Δεν πρέπει να μιλάμε για τον Κυργιάκο που έφυγε, εμείς πρέπει να είμαστε ήρεμοι και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτά που έχουν περάσει και αυτά που μας πειράζουν. Δεν έχουμε να πούμε τώρα κάτι για μεταγραφές, δεν έχω να σας πω κάτι τώρα. Η διοίκηση κάνει τη δουλεία της έτσι όπως πρέπει»

Για το ματς με τη Βασλούι είπε ότι: «Ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός. Είναι πολύ επικίνδυνος και μπορεί να μας κάνει τη ζημιά. Έχει ποδοσφαιριστές με ικανότητες, αλλά αν μπούμε και παίξουμε αυτό που μπορούμε θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Στο αεροδρόμιο όλοι έψαχναν τον πρόεδρο της ΑΕΚ Νίκο Θανόπουλο αλλά δεν τον βρήκαν πουθενά.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Με 19 ποδοσφαιριστές αναχωρεί αύριο (19/08, 10.00) για τη Ρουμανία, η αποστολή της ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα του UEFA Europa League με τη Βασλούι. Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς, επέλεξε τους εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Ενσαλίβα, Λεονάρντο, Μαντούκα, Κουτρομάνος, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Μάκος, Μπερνς, Παυλής, Γιαχάγια, Ιορντάκε, Γεωργέας, Ταχτσίδης, Γκέντσογλου, Χετεμάι.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ

Ανακοίνωση

Κατόπιν της σημερινής έκτακτης δήλωσης του ποδοσφαιριστή μας Σωτήρη Κυργιάκου, θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο μας ότι:

α) Η θέση της διοίκησης, όπως είχαμε δηλώσει επανειλημμένα, ήταν και παραμένει ότι δεν θα παραχωρηθεί κανένας παίκτης του βασικού κορμού της ομάδας εκτός αν ο ίδιος το θελήσει και ότι θα πραγματοποιηθούν οι καλύτερες δυνατές κινήσεις για την ενίσχυσή της. Αυτή η δέσμευση τηρήθηκε στο ακέραιο μέχρι και σήμερα, όταν ενημερωθήκαμε για τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή μας Σωτήρη Κυργιάκου και της σφοδρή του επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα, δεδομένης της πρότασης που δέχθηκε από τη Liverpool FC.

β) Η στάση του παίκτη μας Σωτήρη Κυργιάκου με τη σημερινή του δήλωση δείχνει ξεκάθαρα ότι για κατανοητούς επαγγελματικούς λόγους δεν επιθυμεί να συνεχίσει μαζί μας και ότι έχει λάβει τις τελικές αποφάσεις του, παρ’ όλες τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχθηκε, τόσο από τη διοίκηση, όσο και από τον προπονητή για να αλλάξει την απόφασή του. Σεβόμαστε την απόφασή του και όπως έχουμε επανειλημμένα δηλώσει, η ΑΕΚ δεν κρατά με το ζόρι κανέναν παίκτη που θέλει να φύγει, όποιος κι αν είναι αυτός και για οποιοδήποτε λόγο. Αλλά κανένας δεν θα φεύγει ποτέ πια από την ομάδα, χωρίς να ικανοποιείται στο ακέραιο η ΑΕΚ.

γ) Η χρονική στιγμή της ανακοίνωσης της επικείμενης αποχώρησης του Σωτήρη Κυργιάκου είναι η χειρότερη δυνατή για την ομάδα μας, αλλά μετά τη δήλωσή του δεν είχαμε περιθώρια αναβολής αποφάσεων. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δυναμικό της ομάδας μας. Μεθαύριο δίνουμε έναν κρισιμότατο αγώνα στη Ρουμανία και πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση.

δ) Τη χρονική αυτή στιγμή δεν υπάρχει καμία τελική συμφωνία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τη Liverpool FC. Δεδομένης όμως της στάσης του ποδοσφαιριστή, είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε και να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας.

ε) Δεδομένων των ανωτέρω ο ποδοσφαιριστής Σωτήρης Κυργιάκος τέθηκε και με τη δική του σύμφωνή γνώμη εκτός της αποστολής της ομάδας για τον αγώνα με τη Βασλούι στη Ρουμανία.

στ) Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι μεγάλη πρόκληση και τιμή για έναν έλληνα ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στην ιστορική Liverpool και η ΑΕΚ ποτέ δεν θα αποτελούσε εμπόδιο στην εξέλιξη της πορείας ενός ποδοσφαιριστή σαν το Σωτήρη Κυργιάκο, αλλά εμείς είμαστε ΑΕΚ και μόνο η ΑΕΚ μας ενδιαφέρει.

ζ) Τέλος, ενημερώνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ ότι είμαστε σε συνεννόηση με τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, όπου αυτό απαιτείται. Η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, είναι ήδη σε αναζήτηση των εναλλακτικών λύσεων για την αναπλήρωση του κενού του Σωτήρη Κυργιάκου και όχι μόνο και να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλο σωματείο και προπάντων πάνω από όλους και όλα. Υπήρχε και θα υπάρχει πριν και μετά από όλους μας και δεν εξαρτάται από κανέναν.


Πηγή aekfc.gr


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΩΤΗΡΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ



Δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα, είπε: «Στη ζωή μου δεν κρύφτηκα ποτέ, παίρνοντας πάντα το κόστος της κάθε επιλογής μου όποιο κι αν ήταν αυτό. Έτσι έμαθα. Την προηγούμενη βδομάδα δήλωσα ότι είμαι παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια κι έτσι ακριβώς ήταν. Σήμερα, η μεγαλύτερη πρόκληση που δέχτηκα στην καριέρα μου, ακυρώνει τα λεγόμενά μου. Έτσι είναι η ζωή. Πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια».

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

,

Παίχτης της Λίβερπουλ πρέπει να θεωρείται ο Σωτήρης Κυριάκος ο οποίος στην σημερινή προπόνηση αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες διαπραγματεύσεις μεταξύ του αγγλικού συλλόγου και της ΑΕΚ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και το ποσό της μεταγραφής φτάνει τα 3 εκατ ευρώ.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ?

Έχουμε μέρες να ακούσουμε από τους διοικούντες της ΠΑΕ ΑΕΚ νέα για τους επενδυτές.

Με το θέμα αυτό τι γίνεται κάθε μέρα που περνάει δεν γίνεται πλέον κουβέντα θα πρέπει οι κύριοι της διοίκησης να βγουν και να μας δώσουν της απαντήσεις για τους επενδυτές.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα μιλήσουν μετά το δεύτερο ματς με την Βασλούικαι θα μιλήσουν για όλους και για όλα.

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι το θέμα είναι αρνητικό για λόγω τον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καθώς και για τα κρίσιμα ματς της εισόδου στους ομίλους Europa League με αντίπαλο την Βασλούι δεν θα ήθελαν να διαταράξουν το κλίμα της ομάδας.

Άλλο ένα πράγμα που με οδηγεί στο ότι είναι αρνητικό είναι η μεταγραφή του που δεν κόστισε και πολλά χρήματα (γύρω στα 300.000 ευρώ)και ότι ακόμα δεν έχει γίνει μεταγραφή ενός επιθετικού και επιτελικού μέσου και θα γίνει μόνο εάν μπούμε στους ομίλους Europa League.

Περιμένουμε να δούμε τι θα πουν οι διοικούντες της ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Carlos Luciano Araujo. O 28χρονος ποδοσφαιριστής (19/11/1981) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών. Ο Araujo θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο 2.




Πηγή aekfc.gr


ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ


Παίκτης της ΑΕΚ θεωρείται εδώ και λίγη ώρα ο Κάρλος Αραούχο. Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του από την Ενωση, ωστόσο η μεταγραφή είναι κλεισμένη. Αύριο (18/8) θα υπάρξουν οι τελικές ανακοινώσεις και μέσω του επίσημου site της ΠΑΕ. Ο Αραούχο δεν ολοκλήρωσε όλες τις ιατρικές εξετάσεις. Πέρασε ένα μέρος αυτών σήμερα (17/8) και τις υπόλοιπες την Τρίτη. Το θέμα είναι ότι ο Αραούχο (εκτός απροόπτου) θα ανακοινωθεί από την ΑΕΚ και στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για τα δύο παιχνίδια με τη Βασλούι. Αυτό που πάντως που θεωρείται πιθανό είναι να μην αγωνιστεί στο πρώτο ματς καθώς δεν θα προλάβει να έρθει η μπλε κάρτα του από την Αργεντινή. Όπως και να' χει η μεταγραφή θεωρείται κλεισμένη. Ο Κάρλος Αραούχο είναι παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια καθώς υπέγραψε το συμβόλαιό του.


Πηγή aek365.gr

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΒΑΣΛΟΥΙ



Την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League την Ρουμανική Βασλούι είδε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος πήγε στην Ρουμάνια.

Η Βασλούι έπαιζε με την Μπρασόφ το αποτέλεσμα ήταν 2-2 ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είδε από κοντά την αντίπαλο της ΑΕΚ.


Μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε «Η Βασλούι είναι μια ομάδα δυνατή, γρήγορη και παλεύει πολύ τα παιχνίδια.. Έχει τέσσερις , πέντε παίκτες που χρειάζονται προσοχή.»

ΗΡΘΕ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ





Έφτασε σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα ο Κάρλος Αραούχο για να περάσει της ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Στο αεροδρόμιο τον υποδεχτήκαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκανε δηλώσεις στον τύπο και αμέσως έφυγε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για να πάει να κάνει της ιατρικές εξετάσεις και εάν όλα είναι εντάξει τότε θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στης δηλώσεις που έκανε είπε « Ήρθα για να βοηθήσω την ΑΕΚ » ακόμα είπε ότι ελπίζει να προσαρμοστεί γρήγορα στην ΑΕΚ με την βοήθεια των άλλων Αργεντινών παιχτών της ΑΕΚ.