ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΚΟΣ ....... ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ 1-1

Μια μετρία ΑΕΚ έφερε ισοπαλία με τον Πανιώνιο με 1-1 εάν και έχανε μέχρι το 93.
Τελικά με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Σκόκο ισοφάρισε.
Βέβαια έπαιξε ρόλο και ο διαιτητής Κύρκος ο οποίος αρνήθηκε δυο πέναλτι αλλά δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Μανιάτη από της αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Γυρίσαμε πάλι στης κακές διαιτησίες κυρίως του πρώτου γύρου όπου την άφησαν εκτός , μήπως είναι σημάδια για τα Play Off αφού η ΑΕΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα παίζει αρκετά καλά και κάνει τους αντίπαλους να ανησυχούν.


Α Ημίχρονο
11 Ο Λεονάρντο έκανε τη σέντρα, ο Τζιμπούρ βρήκε λίγο τη μπάλα με το κεφάλι, ο Μπλάνκο που έγινε κάτοχός της βρέθηκε απέναντι από τον Μπέλιτς, έκανε το σουτ με το αριστερό, αλλά έστειλε τη μπάλα έξω από το αριστερό δοκάρι.
14 Μακρινή ευθύβολη εκτέλεση φάουλ του Λεονάρντο, ο Μπέλιτς πέταξε τη μπάλα κόρνερ.
15 Κάθετη πάσα του Γουνδουλάκη για τον Ριέρα, ο Ισπανός βγήκε στην πλάτη του Μαϊστόροβιτς, έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα αφού βρήκε πρώτα το αριστερό δοκάρι κατέληξε άουτ.
17 Παράλληλη συρτή σέντρα του Λεονάρντο, ο Τζιμπούρ με τακουνάκι από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στη ρίζα του δεξιού δοκαριού και στη συνέχεια ο Μπέλιτς τη μπλόκαρε.
21 Μακρινό σουτ του Σκόκο, η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία του Πανιωνίου.
30 Φάουλ του Κούκετς, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Αραμπατζή.
37 Σουτ του Καφέ με το αριστερό μέσα από την περιοχή, ο Μπέλιτς μπλόκαρε τη μπάλα.
40 Κάθετη μπαλιά του Κούκετς για τον Κουμορτζί, ο τελευταίος βγήκε απέναντι από τον Αραμπατζή, άνοιξε τη μπάλα αριστερά, ο Γουνδουλάκης φαίνεται να είναι σε θέση οφ σαιντ έκανε το πλασέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
43 Φάουλ του Σκόκο λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και δεξιά, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Μπέλιτς.
44 Αλλεπάλληλα λάθη από τους γηπεδούχους γύρω και μέσα στην περιοχή του Αραμπατζή, τα οποία οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύονται.

45 Καφές και Τζιμπούρ έπαιξαν το ένα δύο, ο Έλληνας μέσος μπήκε στην περιοχή, ο Μπέλιτς τον ανέτρεψε, όμως ο Κύρκος έδειξε... άουτ! Έντονες και δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των "κιτρινόμαυρων". Όταν θέλει να δείξει ο διαιτητής το άουτ δεν σφυρίζει αλλά δείχνει το άουτ, αλλά εδώ ο Κύρκος σφύριξε και στη αρχή έδειξε το πέναλτι και μετά της διαμαρτυρίες των παιχτών του Πανιωνίου , πήρε πίσω την απόφαση.


Β Ημίχρονο

46 Ο Σκόκο σήκωσε τη μπάλα, ο Μπέλιτς απομάκρυνε με γροθιές, ο Γιάχιτς πήρε το "ριμπάουντ", έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στα πόδια του Τζιμπούρ και η ευκαιρία χάθηκε.
52 Σουτ του Τζιμπούρ από τη γωνία της περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Σκόκο και κατέληξε άουτ.
60 Πάσα του Λεονάρντο για τον Τζιμπούρ, ο οποίος βρέθηκε μέσα στην περιοχή, ο Μανιάτης προσπάθησε να κόψει τη μπάλα, αλλά δεν την βρήκε, έριξε τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό στο έδαφος, όμως ο Κύρκος έδειξε λανθασμένα να συνεχιστεί το παιχνίδι αντί να καταλογίσει το πέναλτι...
61 Ο Κούκετς άλλαξε τη μπάλα για τον Τσότσλιτς που έκανε με τη μία το σουτ, ο Αραμπατζής βρήκε τη μπάλα και παραχώρησε κόρνερ.
62 Σέντρα του Ριέρα, ο Καράμπελας με προβολή έκοψε τη μπάλα .
65 Βολίδα του Τσότσλιτς έξω από την περιοχή, η μπάλα θα περάσει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Αραμπατζή.
68 Κόρνερ του Σκόκο, κεφαλιά του Μαϊστόροβιτς, η μπάλα έφυγε άουτ
82 Πάσα του Μανωλά, ο Νέμεθ άνοιξε τη μπάλα στον Γκερέιρο, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
83 Γύρισμα του Σκόκο στην περιοχή, ο Νέμεθ έκανε την προβολή, αλλά ο Μπέλιτς πέταξε τη μπάλα κόρνερ.

93 Εκτέλεση φάουλ του Σκόκο θα στείλει τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μπέλιτς και θα ισοφαρίσει σε 1-1.




ΑΕΚ Αραμπατζής, Γιάχιτς, Καράμπελας, Μανωλάς, Μαϊστόροβιτς, Γκέντσογλου (70' Γκερέιρο), Καφές, Λεονάρντο (64' Νέμεθ), Σκόκο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο (78' Χέρσι)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Μπέλιτς, Γιόνσον, Μανιάτης, Σιόβας, Λάτκα (86' Ουέλινγκτον), Όμο, Κούκετς (77' Νικολάου), Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης (71' Σκούφαλης), Ριέρα, Κουμορτζί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου