ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές αρχικά παρακολούθησαν βίντεο και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις τακτικής στο μισό γήπεδο.
Ο Γρηγόρης Μάκος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από το χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας και η κατάστασή του επανεκτιμηθεί αύριο. Οι Μαϊστόροβιτς και Γιάχιτς επέστρεψαν από τις Εθνικές τους ομάδες και έκαναν ασκήσεις αποκατάστασης, ενώ οι Τζιμπούρ και Γκέντσογλου επιστρέφουν σήμερα το βράδυ.
Επίσης, ο Μιχάλης Παυλής υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο, τα αποτελέσματα της οποίας θα βγουν αύριο. Ο ποδοσφαιριστής συνέχισε σήμερα τη θεραπεία.
Τέλος, οι Γεωργέας, Κουτρομάνος και Άρτσε έκαναν τρέξιμο και θεραπεία, ο Ζεράλντο Άλβες έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία, ενώ ο Γκερέιρο προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που θα στελεχώσουν την αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Λάρισα. Πρόκειται για τους εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Καφές, Αραούχο, Χέρσι, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Λεονάρντο, Γιάχιτς, Μπλάνκο, Μάκος, Καράμπελας, Λαγός, Σκόκο, Μανωλάς, Γιαχάγια, Νέμεθ, Γκέντσογλου.
Οι Ταχτσίδης και Φροξυλιάς, θα ενσωματωθούν στη Β’ ομάδα για το παιχνίδι του Σαββάτου με την αντίστοιχη της Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου