ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ

Η ΑΕΚ χθες έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με την Καβάλα , ήταν από της λίγες φορές που έφυγα από το ματς με ένα χαμόγελο και με καθόλου άγχος. Με καλή μπάλα άνετη επικράτηση με 3-0 , η χθεσινή ΑΕΚ μου θύμισε κάτι από τα παλιά.

Το άλλο καλό χθες ήταν ότι είδα δυο νέους παίχτες να ξεκινούν το ματς τους Κώστα Μανωλά και τον Σάββα Γκέντσογλου και μάλιστα ήταν από τους κορυφαίους παίχτες της Ένωσης.

Τον Σάββα Γκέντσογλου τον έχουμε δει πάλι να αγωνίζεται και μάλιστα είχε σκοράρει στο ματς του πρώτου γύρου στην Καβαλά , δείχνει ότι μπορεί με σκληρή δουλεία να γίνει βασικός της ομάδας.

Ο Κώστας Μανωλάς , ανιψιός του μεγάλου Στέλιου Μανωλά ο όποιος έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα , πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και μάλιστα ήταν ο MVP του αγώνα. Μπήκε στο ματς με ένα ποδοσφαιρικό «θράσος» λες και αγωνίζονταν πολλά χρόνια στην ΑΕΚ.

Το θέμα είναι ότι αυτοί οι δυο παίχτες θέλουν ακόμα δουλεία και δείχνουν ότι μπορεί να προσφέρουν πολλά στην ΑΕΚ, αλλά πρέπει να τους προσέξουν εκεί στην ΑΕΚ να μην χαθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου