ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ


Μήνυμα ενότητας προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης σε σύντομες δηλώσεις του μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων. «Θέλω να είμαστε όλοι ενωμένοι για το καλό της ομάδας», τόνισε.

«Η ΑΕΚ απέκτησε σήμερα νέα διοίκηση, οι ευθύνες όλων μας είναι ιδιαίτερα μεγάλες. Αυτό που μπορώ και θέλω να υποσχεθώ στους φιλάθλους μας, είναι ότι έχω θέληση να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις από την τιμητική θέση του προέδρου και να συνεισφέρουμε όλοι μας, μαζί με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, στην πρόοδο της ομάδας», τόνισε ο 36χρονος δικηγόρος και πρόσθεσε:

«Η ΑΕΚ αξίζει να πρωταγωνιστεί και όλοι έχουμε την υποχρέωση να δουλέψουμε για αυτό το σκοπό. Οι εχθροί της ΑΕΚ να περιμένουν πόλεμο, οι φίλοι της ΑΕΚ να περιμένουν συνεργασία. Θα κάνουμε τα πάντα για να προστατέψουμε το κύρος και την ιστορία της ΑΕΚ. 2η, 3η, 4η, 5η θέση δεν αρμόζει στην ΑΕΚ. Αυτό που θέλω να ζητήσω από όλους τους ΑΕΚτζήδες είναι ενότητα, αφού το συμφέρον όλων μας είναι κοινό. Ο στόχος όλων είναι ένας και αυτό είναι η πρόοδος και η επιτυχία της ΑΕΚ. Την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιάσουμε αναλυτικότερα το πλάνο μας γραπτώς και θα είμαστε υπόλογοι γι’ αυτό».

Καταλήγοντας, ο κ. Αδαμίδης ανέφερε: «Θέλω να έχω μια αρμονική συνεργασία με τον Τύπο, αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν, ούτε εγώ ούτε το Δ.Σ., να πλήττει τα συμφέροντα της ΑΕΚ. Γι’ αυτό να είστε σίγουροι. Θα υπάρξουν πολύ γρήγορες αποφάσεις για τις διοικητικές αλλαγές και τις αλλαγές που θα γίνουν στην ΠΑΕ, οι οποίες θα είναι ριζοσπαστικές (σ.σ.: προανήγγειλε περικοπές)».

Νέος αντιπρόεδρος θα είναι ο Χάρης Κοσμάτος, συνεργάτης του κ. Αδαμίδη. Αντιπρόεδρος παραμένει ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος μαζί με τον Πέτρο Παππά θα χρηματοδοτούν αυτή τη νέα προσπάθεια. Νέα μέλη στη διοίκηση είναι ο Κωνσταντίνος Καπετανάκης, ο Δημήτρης Καψής (επίσης επιλογές του κ. Αδαμίδη) και ο Κώστας Κουδούνας. Στο Συμβούλιο παραμένουν ως εκπρόσωποι της Ερασιτεχνικής και της «Ένωσης 1924» οι κ.κ. Χατζηχρήστος και Χήνας, ενώ θέση θα έχει ως απλό μέλος ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος.

Σε έναν περίπου μήνα θα ακολουθήσει νέα Γενική Συνέλευση, κατά την οποία θα τεθεί επί τάπητος το θέμα της «Λαϊκής βάσης» που έχουν ζητήσει η «Ένωση 1924» με την Ερασιτεχνική. Δηλαδή, να γίνει άνοιγμα της ΠΑΕ στον κόσμο της ομάδας. Αυτό είναι κάτι που θέλει να εξετάσει η διοίκηση για να κάνει το χατίρι στην «Ένωση 1924» και την Ερασιτεχνική, αφού εκτιμά ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ζητηθεί βοήθεια από τους οπαδούς της ομάδας. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να μπουν χρήματα από τους βασικούς μετόχους, να «στρώσει» η ΠΑΕ, να μπουν σε τάξη τα οικονομικά και στη συνέχεια θα ζητήσουν τη βοήθεια του κόσμου σε καλύτερες συνθήκες.

Όσον αφορά το προπονητικό κέντρο, τα πράγματα είναι θετικά. Πρόκειται για μία σύμβαση με 12ετή διάρκεια και θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι. Το ετήσιο μίσθωμα για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της ομάδας έχει υπολογιστεί στις 700.000 ευρώ.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου