ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ



"Η ομάδα μου πέτυχε μια δίκαιη νίκη, αν και κινδύνευσε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε την ψυχραιμία να κρατήσουμε τη μπάλα στο κέντρο, όμως, πετύχαμε το γκολ και καταφέραμε να το κρατήσουμε ως το τέλος. Από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ είχε δύο καλές ευκαιρίες, αλλά κι εμείς είχαμε 3-4 περιπτώσεις στις οποίες θα μπορούσαμε να πετύχουμε τουλάχιστον δύο γκολ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση. Ηρθε το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να παίζουμε πολύ καλύτερα και να είμαστε πιο σωστοί στο παιχνίδι μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση για να έχουμε περισσότερες ελπίδες στα πλέι οφ. Το σημαντικότερο για τις ομάδες που θα παίξουν στην τελική φάση του πρωταθλήματος, είναι το πώς θα ξεκινήσουν".
Για τον Μανωλά: "Έχω ξαναπεί ότι έχει δείξει τα στοιχεία που χρειάζονται και πως το μέλλον του ανήκει. Είναι νέος και πρέπει να ακολουθήσει τον σωστό δρόμο".



MVP
Κορυφαία εμφάνιση από τον Παντελή Καφέ ο οποίος εκτός από την ασίστ στο γκολ, λειτούργησε άψογα ανασταλτικά, βγάζοντας όποτε χρειάστηκε την ομάδα του σε γρήγορες αντεπιθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου