ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡ FΜ


Με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Δημήτρη Χατζηχρήστο, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Σταύρος Αδαμίδης, στα γραφεία της ΠΑΕ. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πολλά, με κυριότερο, όμως, αυτό του γηπέδου και του 10% που πρέπει να αποδίδεται στο ερασιτεχνικό σωματείο από την εταιρεία. Ο sport-fm.gr επικοινώνησε με τον κ. Χατζηχρήστο, ο οποίος τόνισε για τον «εν δυνάμει» πρόεδρο της «Ένωσης» ότι «έχει θέληση, αλλά αν έχει τη δυνατότητα θα φανεί στην πορεία».


Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής θεωρεί άσκοπο να λέγονται πολλά λόγια, από τη στιγμή που ακόμα δεν υπάρχει κάτι στην πράξη, παρά μόνο συζητήσεις. «Μιλάμε συχνά με τον κ. Αδαμίδη», τόνισε ο κ. Χατζηχρήστος, αλλά συμπλήρωσε: «Θα προτιμούσα να τα λέγαμε και να είχαμε και κάτι χειροπιαστό να πούμε».

Όσον αφορά το θέμα του γηπέδου, επαναβεβαίωσε ότι οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας για την κατασκευή της έδρας της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ σε ερώτηση για το εάν μπορεί ή όχι ο «εν δυνάμει» πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, να βοηθήσει την ΑΕΚ, απάντησε: «Σίγουρα έχει τη θέληση, δεν ξέρω, όμως, αν έχει τη δυνατότητα. Αυτό θα φανεί στην πορεία».

Τέλος, για την καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών προς τον Σταύρο Αδαμίδη, σχολίασε: «Έχει τραβήξει πολύ, αλλά ελπίζω ότι στη Γ.Σ. θα κλείσει το θέμα. Παρατηρήθηκαν κάποια κενά τον τελευταίο καιρό».

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου