ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΑΝΕΤΑ ΤΗ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ 3-0


Μετά από καιρό η ΑΕΚ πέτυχε μια άνετη νίκη επί της Καβάλας με 3-0. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο καλή όσο στο δεύτερο ημίχρονο. Οι πολλές αλλαγές που έκανε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ενδεκάδα λόγο τραυματισμών αλλά και τιμωριών έδωσαν μια ζωντάνια στην ομάδα. Έτσι η ΑΕΚ έπαιξε σε μεγάλο χρονικό διάστημα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Α Ημίχρονο


2 Σουτ του Σκόκο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ .
5 Σουτ του Λεονάρντο πάλι η μπάλα περνά λίγο άουτ.
20 Πάσα του Σκόκο προς τον Μπλάνκο, ο Μουρ πρόλαβε τον Αργεντινό
21 Δυνατό σουτ του Γκέντσογλου, έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ
25 Νέο σουτ του Γκέντσογλου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
25 Σουτ του Λεονάρντο έξω από την περιοχή, ο Ιτάνζ δεν μπλόκαρε τη μπάλα, αλλά ο Μουρ πρόλαβε τους Μπλάνκο.
31 Σουτ του Σκόκο έξω από την περιοχή ο Ιτάνζ μπλόκαρε τη μπάλα.
32 Ο Καφές μπήκε στην περιοχή της Καβάλας εκμεταλλευόμενος μία κόντρα, ο Μουρ τον ανέτρεψε και ο Σιδηρόπουλος έδειξε το πέναλτι. Ο Μπλάνκο ανέλαβε την εκτέλεση του , στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
37 Μακρινό σουτ του Γεωργέα, η μπάλα έφυγε άουτ.
42 Σέντρα του Μπλάνκο από τα δεξιά, ο Παβίσεβιτς πήγε να γυρίσει τη μπάλα στον Ιτάνζ, ο Τζιμπούρ μπήκε στη φάση, έκανε με τη μία το σουτ, αλλά ο Ιτάνζ με το σώμα έστειλε τη μπάλα κόρνερ.
45 Ο Λεονάρντο έκανε την πάσα, ο Τζιμπούρ έφυγε στην κόντρα, βγήκε απέναντι από τον Ιτάνζ, έκανε το πλασέ, αλλά ο Γάλλος τερματοφύλακας απέκρουσε τη μπάλα, στη συνέχεια ο Μπλάνκο επιχείρησε να κάνει την προβολή σε κενή εστία, αλλά ο Μουρ πρόλαβε και την πέταξε κόρνερ.

Β Ημίχρονο

50 Κόρνερ του Σκόκο, ο Οικονόμου απομάκρυνε τη μπάλα, ο Λεονάρντο έκανε το σουτ από την περιοχή και δεξιά και έστειλε τη μπάλα δίχτυα κάνοντας το 2-0.
53 Σουτ του Ονουάτσι λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Σάχα μπλόκαρε τη μπάλα
55': Ο Τζιμπούρ έδωσε τη μπάλα στον Μπλάνκο, , έκανε σουτ, αλλά ο Ιτάνζ μπλόκαρε τη μπάλα.
61 Ο Σιδηρόπουλος συνεχίζει το έργο προηγούμενων συναδέλφων του και τρελαίνει τον κόσμο που παρακολουθεί την αναμέτρηση. Ο Τζιμπούρ μπαίνει στην περιοχή της Καβάλας, ανατρέπεται από τον Παβίσεβιτς, που απλώνει το χέρι και τον πετάει κάτω, και ο ρέφερι αντί να δώσει πέναλτι, δίνει κίτρινη κάρτα για θέατρο.
64 Σουτ του Ντικρόκ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Σάχα μπλόκαρε τη μπάλα.
65 Ο Γκέντσογλου τροφοδότησε τον Λεονάρντο στο ύψος της περιοχής, ο Βραζιλιάνος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το αριστερό δοκάρι Ιτάνζ
72 Ο Γεωργέας έκανε τη σέντρα, ο Μπλάνκο έκανε σουτ, αλλά ο Ιτάνζ απέκρουσε.
81 Μαντούκα και Τζιμπούρ έπεξαν το ένα δύο, ο Μαντούκα βρήκε το κενό χωρο στην άμυνα της Καβάλας, βγήκε τετ α τετ με τον Ιτάνζ, πλάσαρε εύστοχα κανοντας το 3-0.
90 Σέντρα του Γιάχιτς, ο Παβίσεβιτς στην προσπάθειά του να διωξει τη μπάλα την έστειλε προς το αριστερό "Γ" του Ιτάνζ, αλλά ο τερματοφύλακας της Καβάλας με εντυπωσιακή εκτίναξη μπλόκαρε τη μπάλα.

ΑΕΚ Σάχα, Αραούχο, Γιάχιτς, Μανωλάς, Γεωργέας, Καφές, Γκέντσογλου, Λεονάρντο (68' Μαντούκα), Σκόκο, Τζεμπούρ (83' Νέμεθ), Μπλάνκο (88' Χέρσι).

ΚΑΒΑΛΑ Ιτάνζ, Ντικρόκ, Μουρ, Ψωμάς, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Ντομπρασίνοβιτς (54' Σόσιν), Λάκης (46' Σμολάρεκ), Ορούμα, Ονουάτσι, Ιωάννου (33' Γιάννου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου